Rensningsprocesser for computere

06/18/2013 by admin

Rensningsprocesser for computere

Rensningsprocesser for computere kan variere fra regelmæssigt afstøvning tastaturet for at bruge specialdesignet formuleringer til at desinficere sit overflader. Med viral udbrud og andre biologiske trusler, er dekontaminerende computere blevet et område af bekymring, især i pædagogiske miljøer. Bærbare computere og på offentlige steder som biblioteker og internetkiosker er særligt modtagelige over for kontaminering, så regelmæssige dekontaminering af disse computere kan være nødvendigt.

Formålet med dekontaminering

Den amerikanske Dept. of Labor's Occupational Health and Safety Administration anbefaler computer dekontaminering at forhindre spredningen af bakterier og indtagelsen af skadelige kemiske stoffer af arbejdstagere.

Forberede dekontaminering

Det er tilrådeligt at isolere forurenede områder, hvis det er muligt, afhængig af sted og omfanget af forureningen. Når det er muligt, rense computeren i sted i stedet for at flytte det til et andet område. Computeren skal være på en ren, ikke-gulvtæppe overflade.

Computeren skal være slukket og unplugged, og batteriet, og alle udvendige elektriske ledninger og kabler fjernet. Computeren bør blive ved stuetemperatur før rengøring inde. En anti-statisk håndled strip skal bruges til at reducere statisk elektricitet.

Forudgående rensning en computer, der har overdreven snavs opbygning er påkrævet, således at effektiviteten af dekontaminering ikke er formindsket.

High Efficiency partikelemissioner Air (HEPA) støvsugning

Støvsugning kan fjerne snavs og andet snavs fra computerens tastatur og ventilationskanaler, der kan omfatte sporer. En elektrisk vakuum er velegnet på tastaturer og uden for, men ikke på indersiden. Elektrisk støvsugere kan oprette ødelæggende statisk elektricitet. I stedet bruge batteridrevne håndholdte støvsugere og vær forsigtig ikke at røre interne komponenter. Udstødningsgasser må ikke indtaste luften og filtre skal bortskaffes sikkert.

Flydende antimikrobielle produkter

Specielt formuleret væsker kan bruges til at deaktivere sporer på hårde overflader af computer, såsom den sag og tastatur. Hæld eller spray flydende antimikrobielle produkter på en klud og ikke sætte væske direkte på computer overfladen, for at forhindre skader. Taster på tastaturet kan tørres af med desinficerende og antibakterielle klude eller bomuld svaberprøver med sprit. Prøv at bruge fnugfri klude til at undgå ridser. Sikre, at computeren er tørret helt, før du tænder det tilbage på.

Trykluft

Skjulte kilder af computer forurening kan omfatte interne fans, der trækker luft i. Bør sikres at rengøre disse områder effektivt; de kan kræve en alternativ form for rengøring, som pr fabrikantens anbefaling.

Trykluft er et alternativ, og nogle gange mere effektiv metode for dekontaminering end traditionelle støvsugning. Aerosol-spray kan løsne partikler for at udrydde luftbårne sporer, som en renere overflade kunne gå glip af.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com