Klienten rådgivning & moralske ansvar

05/30/2013 by admin

Klienten rådgivning & moralske ansvar

Rådgivere Se mennesker i tider med krise og følelsesmæssige sårbarhed. Klienter er afhængige af rådgivere for vejledning og støtte til at klare følelsesmæssige og psykologiske problemer, samt vejret ændringer og udfordringer i deres liv. Rådgivning rådgivere og terapeuter tilbud kan have en stor indvirkning, der i sidste ende kan påvirke ikke blot en klient, men alle i klientens liv. Det er derfor etisk uddannelse er en vigtig del af uddannelse psykologer, psykiatere, ægteskab og familie terapeuter, socialrådgivere, sorg counselors og lægemiddel rehabilitering rådgivere modtager.

Religion og spiritualitet

Klienter og behandlere kan have stærke religiøse og spirituelle overbevisninger. Selvom terapeuter kan bruge moralen de hidrører fra deres religioner til at guide deres adfærd som fagfolk, de ikke kan tilbyde religiøs eller moralske rådgivning som en del af deres praksis. Rådgivning erhverv anerkender bestemt, at der er grænser for rigtigt og forkert. Rådgivere kan anmode en klient hvis kunden mener hun opfører sig moralsk eller gør det rigtige. Dog kan ikke fagfolk give åndelig og religiøs begrundelse eller vejledning. Derudover faglig etik mandat tolerance og respekt for mennesker af alle religiøse baggrunde.

Indberetningspligt

Selv om fortrolighed er et afgørende princip for psykologisk terapi, er der øjeblikke, når en moralsk og etisk krise skaber behov for og krav til brud. Statslige love og faglig etik kræver terapeuter at rapportere eventuelle selvmord og drab til retshåndhævelse og medicinske fagfolk. Derudover skal terapeuter rapportere børnemishandling, hvis de ser tegn, eller kender det sker. Disse brud på fortroligheden betragtes moralske krav til beskyttelse af klienter og samfund.

Personlige engagement

Terapeut-klient forholdet har grænser. Professionel etik, kræver som skitseret af American Psychology Association, og de fleste statslige praksis love, terapeuter at kigge efter klient velfærd ved at undgå personlige relationer. Rådgivere bør ikke have social interaktion med klienter uden for rammerne af terapi. Dette er især tilfældet for romantisk eller seksuelle relationer. I mange tilfælde Se professionelle bestyrelser en terapeut seksuelle engagement med en kunde som især forkert, fordi det kan resultere i at drage fordel af en kundes følelsesmæssige sårbarhed eller tillid til terapeuten.

Overvejelse

Terapeuter skal nøje overveje deres ord, handlinger og rådgivning. Tingene de foreslår, ideer de indfører eller følelsesmæssige reaktioner de udløser i deres klienter kan have vidtrækkende konsekvenser. Folk tager handling baseret på rådgivning og rådgivning. De kan også komme til konklusioner om sig selv eller andre, der kan være regressive og skadelige. Selv om ingen kan forudsige, hvad en anden person vil gøre, og terapeuter er ikke ansvarlige for en klient dårlige beslutninger, har de til at overveje, hvordan de bidrager til og påvirker mennesker. Målet med rådgivning er at hjælpe, og terapeuter er forpligtet til altid at arbejde i deres kundens interesse efter bedste evne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com