Sådan testes for tobak i din krop

05/20/2013 by admin

Sådan testes for tobak i din krop

Testning for tobak i den menneskelige krop er faktisk gjort ved at teste for nikotin og/eller cotinine. Tobak, sig selv er vanskeligt at teste og de fleste tests tjekke for de to nævnte ingredienser, som de er relateret til brug af tobak. Nikotin er fjernet fra kroppen inden for 72 timer, men cotinine forbliver i kroppen længere. Cotinine er hvad kroppen bruger til at metabolisere nikotin og er fundet i blod, spyt og hår.

Instruktioner

• Køb en på hjem testkit. Et hjem test er billig og tilgængelig på de fleste kiosker. Testen er baseret på en urinprøve, som vil afsløre spor af nikotin. Denne test vil afsløre, hvis nikotin har været indtages inden for de sidste 72 timer. Urinprøver kan ikke afsløre cotinine.

• Besøg en lab. Specialudstyr vil være nødvendigt at teste for cotinine. Cotinine forbliver i kroppen for meget længere end nikotin og det kan påvises i hår, spyt og blod til op til flere uger. En simpel analyse af et hår kan afgøre med nogle nøjagtighed høne tobak produktet blev brugt. Denne type test er begunstiget af forsikringsselskaber. Det er billigt og resultater er hurtige.

• Udnytte sanser; Brug af tobak efterlader spor på kroppen, som kan påvises ved hjælp af sanserne. Lugt kroppen; hænderne og munden området vil have den stærkeste lugt hvis tobak er blevet brugt. Kig på personen; gule tænder, hoste og trætte øjne kan alle være indikatorer for brug af tobak. Disse symptomer kan også være forårsaget af andre ting også, så du må ikke hoppe til konklusioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com