Hvad er behandlingerne af fedtlever sygdom?

01/31/2012 by admin

Fedtlever sygdom er en tilstand, i hvilken fedt begynder at ophobes i leveren celler. Hvis vægten af en persons leveren er mere end 10 procent fedt, er det betragtes som en fedtlever. I nogle mennesker, en fedtlever forårsager ingen skade, men i andre kan det forårsage betændelse, der fører til leverskader. Folk med fedtlever sygdom typisk oplever ingen symptomer og lære af tilstanden kun gennem diagnostiske tests udført af andre grunde. Der er flere kendte årsager for fedtlever sygdom, herunder alkoholmisbrug, fedme, højt triglyceridniveauer og diabetes, men nogle mennesker udvikler betingelsen uden nogen kendt grund. Behandlingen tager generelt sigte på kontrol af risikofaktorer, som kan have forårsaget betingelsen.

Vægttab

Mennesker, der er overvægtige som har fedtlever sygdom kan starte en vægt-tab program til behandling af fedtlever sygdom. Fedt begynder at akkumulere når ekstra kalorier forbruges, så spise en lavere kalorieindhold kost og brænde kalorier ved motion kan hjælpe.

Undgå alkohol

Folk, der udvikler fedtlever sygdom kan se forbedring i tilstanden, hvis de stopper alkoholindtagelse. Hvis alkoholikere fortsætter med at drikke for meget, kunne de udvikle skrumpelever, en irreversibel leverlidelse, der fører til leversvigt.

Spise ret

Folk med høje triglycerider kan prøve en kolesterol-venlig kost for at forsøge at bringe niveauet ned, hvorved behandling af fedtlever sygdom. Receptpligtig medicin kan også hjælpe bringe triglyceridniveauer i en sund rækkevidde.

Diabetes kontrol

Diabetikere med fedtlever sygdom skal styre deres sygdom, så godt de kan. Det vigtigste diabetikere kan gøre er regelmæssigt overvåge blodsukkeret, fordi insulinresistens kan bidrage til udvikling af fedtlever sygdom.

Sund livsstil

Uanset hvad de medvirkende faktorer til en persons fedtlever sygdom, kan leve en sund livsstil gøre en masse godt i at behandle betingelsen eller forhindrer det i at blive værre. Spise sundt, kan at få masser af motion, at få nok hvile og at tage sig af dig selv gå langt i at hjælpe folk med fedtlever sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com