Hvordan til at undervise Bipolar børn

02/16/2012 by admin

Bipolar lidelse, neurologisk baseret stemning uorden i et barn ikke kun påvirker hans skoleliv, men også er en livsstil for enkelt. Det tager et samarbejdsprojekt teamwork fra alle voksne i barnets bipolar liv til at hjælpe ham med at klare de daglige udfordringer i livet. Her er et par måder, hvorpå vi kan hjælpe i klasseværelset.

Instruktioner

• Vælg dine slag. Som voksen arbejder med en bipolær studerende, bliver det nødvendigt for dig at bevare roen under vanskelige situationer. På grund af omstændigheder uden for barnets kontrol, kan negativ adfærd opstå. Ignorere mindre hændelser og finde måder at fremme gode adfærdsmæssige valg. Dette kan tage lidt trial and error, men det er indsatsen værd.

• Være konsekvent. Konsistens og planlægning er to vigtige faktorer, når undervisningen bipolar børn. Derfor, hele dagen, barnet skal vide, hvad de kan forvente. Tillad tid for ham at vænne sig til at planlægge ændringer... Senere, gradvist tilføje uplanlagte aktiviteter for at hjælpe ham med at vænne sig til at acceptere lejlighedsvis afvigelsen fra tidsplanen. Oplyse hele klassen af en uventet forsamling eller tidsplan ændringer på forhånd. Dette hjælper til at opbygge mestringsstrategier til bipolar barnet.

• Give positiv ros. Som med ethvert barn, er ros afgørende. For hver én negativ kommentar til et barn, skal der være 12 positive kommentarer til at modvirke den negative ene. Ros hjælper det for at berolige barnet at hans gode opførsel eller hårdt arbejde gør dig glad.

• Være velforberedt. Når undervisningen bipolar børn, er der ingen hårde hurtige regler at følge. Forberede forskellige strategier til at bruge. De uforudsigelige humør skift af barnet kan kræve en pludselig ændring til ro. en situation. Derfor bliver det nødvendigt for dig at være forberedt med forskellige strategier til at få tingene tilbage under kontrol.

• Tilskynde dem til at fokusere. Med fokus på opgaven ved hånden kan blive vanskeligt for bipolar børn nogle gange. Når uddeling tildelinger, give kortere mængder af problemer at undersøge deres niveau af forståelse. Check-in eller have en assistent, ofte tjekke ind med barnet. Spørger hvis han gør okay er normalt nok til hurtigt at få barnet til at koncentrere.

• Brug barnets navn ofte. Mens undervisning, tage muligheden for at bruge barnets navn, når du skriver ud matematiske problemer eller i sætninger. Den naturlige instinkt for en bipolar barn er bossiness. Bekæmpe dette ved at give ham ansvar som indsamler papirer eller placere ham i en ledende rolle. Suppleant denne rolle blandt børn, således at vrede ikke kommer ind i billedet.

Tips & advarsler

  • Hvis du håndtere bipolar barnet på en negativ måde, kan du finde det næsten umuligt at komme igennem til ham på en følelsesmæssig eller akademiske niveau.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com