Hvordan at komme Over en af de dage, hvor alt går galt

02/10/2012 by admin

Alle har "en af disse dage" hvor alt synes at gå galt. Børnene vil ikke vågne op, pot kaffepauser, frygtelige trafik, en mærkelig boss og derhjemme til at behandle en syg pet og brudt rør. I stedet for at flippe ud på dine venner og familie, ødelægge deres dag, tage en dyb indånding og forsøge at redde nogle af den tid du har tilbage. Der er flere måder at køle ned og forberede dig til en bedre dag i morgen.

Instruktioner

• Se en sjov film eller lytte til din yndlingssang. Udføre denne aktivitet alene, hvis det er muligt, for at forynge din humør med et godt grin eller personlige dance party.

• Tal med din bedste ven. Ringe til en ven, der bor langrend eller mødes med en ven, der bor ned ad gaden. Lufte din problemer til en støttende person til at gøre dig føle sig bedre.

• Find sunde afsætningsmuligheder for din dårligt humør. Undgå brug af alkohol, narkotika eller opfedning fødevarer, da disse hurtige løsninger vil gøre du føler værre senere. I stedet Tag en fredelig gåtur udendørs eller glide ind i et varmt bad til at slappe af.

• Læg eventuelle unødvendige gøremål til en anden dag. Forlade de beskidte retter i vasken og vakuum i skabet. Fokusere på at slappe af og have det sjovt i stedet for at fylde din allerede stressende dag med mere arbejde.

• Forbruge din favorit sundt måltid til middag. Bestil ud hvis du ikke nyder at lave mad, ellers planlægge og skabe et måltid, der vil løfte din spiritus uden at gøre dig føle sig skyldig senere.

• Forkæl dig selv med en sund, selvopfattelse øget aktivitet. Købe denne kjole du har haft dit øje på, få en klipning eller købe en ny flaske af neglelak. Komme over din dårlig dag med en enkelt køb eller aktivitet, der vil styrke dit selvværd.

• Oprette en liste over velsignelserne i dit liv. Nedskrive alle grunde i morgen bliver bedre, herunder venner, familie, kæledyr og dit job. Forlade listen i en bedside skuffe eller hænge den på køleskabet som en påmindelse om livets positive aspekter næste gang du har en dårlig dag.

• Hovedet ned i seng tidligt. Sluk fjernsynet, dæmp lyset og afslutte den dårlig dag med en god nats søvn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com