Er Dexatrim Max Safe?

02/16/2012 by admin

Er Dexatrim Max Safe?

Dexatrim Max er et kost supplement designet til at hjælpe med vægttab. Selv om Dexatrims ingredienser har ændret sig i de sidste par år, har det indeholdt ephedra og phenylpropanolamin, som begge har været taget ud af markedet.

Ingredienser

Dexatrim Max indeholder ca. 50 mg koffein pr. dosis samt kakao og grøn te. Andre ingredienser i Dexatrim Max omfatter vitamin C, vitamin E, vitamin B6, pantothensyre, calcium, fosfor, magnesium, zink, mangan og chrom.

Indikationer

Dexatrim er kun tilgængelige i håndkøb og anbefales ikke af FDA eller de fleste læger. Dexatrim er beregnet til at blive taget én gang dagligt i morgen eller eftermiddag med et glas vand. På grund af koffein i Dexatrim Max, er det ikke anbefales at tage tillæg om natten.

Overvejelser

Selv om tidligere Dexatrim Max har indeholdt ingredienser, der senere blev vist sig at være skadelige, fastholder Dexatrim, at den nyeste form for tillægget har ingen skadelige ingredienser.

Typer

Der var også en Dexatrim koffein-fri Max supplement på markedet, som indeholdt phenylpropanolamin. Når phenylpropanolamin blev taget ud af markedet, så var den koffein-fri version af Dexatrim. Dexatrim har nu to koffein-frie alternativer tilgængelig: Dexatrim naturlige og Dexatrim aften kontrol. Disse tillæg indeholder ikke koffein eller phenylpropanolamin.

Advarsler

Tag ikke flere Dexatrim Max end angives. Når du køber en flaske Dexatrim Max, altid kontrollere etiketten for at sikre du ikke køber en gammel flaske, i hvilket tilfælde tillægget kan indeholde ephedra eller phenylpropanolamin. De mest nylig udgivet flasker af Dexatrim Max indeholder ikke efedra eller phenylpropanolamin (Se ressourcer). Ephedra kan forårsage slagtilfælde, især hos unge kvinder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com