Hvad er den største fordel ved Health Insurance?

02/14/2012 by admin

Sygesikring har mange fordele. Dækning kan opveje de økonomiske omkostninger ved medicinsk behandling, giver komfort i nødsituationer og tillade de sårede til at modtage grundig pleje uden at blive afladet for manglende evne til at betale. Arbejdsgivere, der tilbyder sygeforsikringsydelser dækkes af arbejdstagere, fordi købe enkelte dækning kan være koste uoverkommelige. Dette er grunden til, at mange er tvunget til at gå uden sundhedspleje.

Fred i sindet

Den største fordel ved at have sygesikring har sygeforsikring. Det giver en følelse af komfort, at uanset hvad sygdom, du kan komme ned med du stadig vil være i stand til at se en læge for at fastslå årsagen til din sygdom og oprette en ordentlig behandling planer om at vende tilbage dig til fuld sundhed så hurtigt som muligt. Du behøver ikke også at bekymre sig om betalinger på lægens kontor, da dit forsikringsselskab er faktureret først for dit besøg. Du kan blive faktureret for den resterende del af besøget, hvis nogen er tilbage efter dit forsikringsselskab betaler lægen.

Receptpligtig medicin

Receptpligtig medicin er dyre uden sygesikring. Selv om en forsikret person havde råd besøg til lægen for at få recepten, han kan muligvis tillade os på detailprisen for medicin tat vil hjælpe ham med at få bedre. Mange sundhed forsikringspolicer enten omfatter eller tillade en kunde føje prescription drug dækning til en købt forsikring. Dette kan blive en 30-dages levering af et stof, der koster hundredvis af dollars i en recept, der koster $15 eller $20 til at fylde, afhængigt af politikken.

Ulykkestilfælde

Hvert hospital i USA er forpligtet til at vurdere din tilstand og administrere stabiliserende pleje, når du er optaget på en skadestue. Hvis du ikke har sygeforsikring, kan et hospital frigive du når din tilstand ikke længere er livstruende. Hvis du har en sygeforsikring, du kan forblive under observation længere og hospitalsansatte kan personligt overvåge din opsving oparbejde, sikre dine sår heler ordentligt. Et hospital vil ikke sende dig væk hvis du have forsikring, fordi du har en garanteret betalingsform i dit forsikringsselskab. Hospitalsansatte kan også fange nogen problemer før de bliver alvorlige, såsom inficerede sår websted eller knogle, der ikke helbredelse ordentligt.

Ydelser til familiemedlemmer

Mange sygesikring planer tillader en person at medtage sin ægtefælle og forsørgelsesberettigede børn under hans politik. Health insurance er især vigtigt for børn, der har behov for vaccinationer og checkups at sikre en sund vækst. En ung barn uden sygeforsikring kontrakter en sygdom kan være større risiko for permanent skade end et barn, der har sygeforsikring. Har familiemedlemmer, der er omfattet af en sygeforsikring politik hjælper alle sove bedre om natten vel vidende, at hvis en sygdom forekommer eller en medicinsk behandling er nødvendig for familien ikke er nødt til at sælge huset for at betale for pleje.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com