Sådan erstatte urter for Salt i madlavning

01/23/2012 by admin

Det er muligt at skabe måltider der er lav i salt, men stadig sunde og velsmagende. Det er, hvor urter trin op til pladen. Naturens krydderier tilføjer smag til fødevarer uden yderligere natrium eller kalorier, men hvilken urt går med hvilken parabol? Her er en hurtig primer på erstatte urter for salt i madlavning.

Instruktioner

• Pas på pakkede blander, som er normalt fyldt med salt. Prøv at bruge kun en del af pakken i stedet, når du forbereder sovs, chili eller spaghetti sauce.

• For dips, cremefraiche eller yoghurt baseret, springe salt og tilsæt en knivspids af estragon eller dild i stedet. Ved udarbejdelsen af kartoffelmos, skal du bruge hakkede purløg eller hakket frisk hvidløg i stedet for salt til at tilføje smag.

• Ikke tilføje salt til madlavning vand, når du forbereder grøntsager. I stedet kaste kogte ærter eller majs med lidt smør eller margarine og en halv teskefuld tørret dild. Grønne bønner er velsmagende med kinesiske fem stjernede krydderier, en blanding af nellike, kanel, allehånde og krakket sort peber. Brug en knivspids af nelliker i kogevandet under udarbejdelsen af broccoli eller blomkål til at fremhæve smagen. Serveres drysset med lidt smør og hakket frisk persille eller en halv teskefuld tørret persille.

• Lige store mængder af tørret basilikum og oregano vil sæson tomat-baserede retter uden salt. Ikke tilføje salt til madlavning vand, når du forbereder ris. I stedet kaste kogte ris med lidt smør eller margarine og et strejf af tørrede nelliker eller estragon til en unik smag.

• Pas på pakkede urt gnider; de er lastet med salt. I stedet, gnid kød med de følgende urter blandinger til at øge saftighed og skære ned på natrium. For oksekød, blande lige store mængder hvidløg og tørret persille; for lam, bruge lige dele rosmarin og purløg, og for svinekød bruge kinesiske fem krydderi.

Tips & advarsler

  • Justere ganen til mindre salt tager lidt tid så vær tålmodig.
  • Mindre er mere med urter. Start med en lille mængde og tilføje mere til smag, hvis det ønskes.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com