Vægttab programmer for kvinder

10/31/2011 by admin

Vægttab programmer for kvinder

Mange kvinder deltage vægttab programmer. Der findes mange klubber og foreninger, og hver af dem kan hjælpe med at uddanne og motivere dem, der ønsker at kaste ekstra pounds. De mest populære programmer rettet mod kvinder omfatter Weight Watchers, de Atkin kost, Jenny Craig, South Beach Diet og the Zone Diet.

Weight Watchers

Som en af de mest populære vægttab programmer for kvinder og mænd har Weight Watchers "en dokumenteret track record af hjælper dieters at tabe. Deres netværk af vægt tab møder henvender sig til over 20 millioner mennesker pr. uge,"ifølge vægttab ekspert Anne Collins. Dette program er baseret på at reducere kalorier. Den tildeler hver type af fødevarer en række punkter. Selv om ikke begrænset i typerne af fødevarer, der kan spises, er Weight Watchers deltagere begrænset til et bestemt antal point hver dag. Support leveres gennem ugentlige møder.

Atkin kost

En populær vægttab kost, den Atkin kost er restriktiv i mængden af kulhydrater indtages. Det slår til lyd for en høj-protein kost i stedet for kulhydrater såsom hvidt brød, hvide ris og hvide kartofler. Dette vægttab program gennemføres i faser. En anden reduktion i carbs er indført i hver fase.

Jenny Craig kost Program

I dette program tildeles deltagerne et vægttab konsulent på en Jenny Craig Center i deres område, der hjælper med at finde ud af, hvad fødevarer at spise under vægttab. Maden er så bestilt gennem Jenny Craig system, som er lavet specielt til dem, der ønsker at tabe sig samtidig bibeholde en sund balance af næringsstoffer. Det er også muligt at deltage i dette program i hjemmet og tale med konsulenter over telefonen og få maden leveret.

South Beach Diet Program

Svarende til den Atkin kost, South Beach Diet fremmer en low-carb, høj-protein kost. Men det er også opdelt i faser, er planen mindre restriktive end de Atkin kost. Den første fase begrænser visse typer af fødevarer, mens andet og tredje fase langsomt at indarbejde disse fødevarer tilbage i en sund og afbalanceret kost.

The Zone Diet

Dette program er designet til at reducere kulhydrat forbrug og øge protein, meget gerne Atkin og South Beach Diet. Enkelt er begrænset til en bestemt procentdel af kulhydrater, protein og fedt hver dag. De anbefalede procenter er 30% protein, 30 procent fedt og 40 procent kulhydrater. Visse typer af fødevarer er undgået i denne kost program.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com