De bedste kost for inaktive livsstil

11/02/2011 by admin

De bedste kost for inaktive livsstil er lavere i kalorier end folk med mere aktivere livsstil. Hvis du har en inaktiv livsstil, starte ved at beregne din daglige kalorie behov ved hjælp af Harris-Benedict ligning og "stillesiddende" multiplikator. Når du kender du daglige kalorie behov, skal du sørge for en solid forståelse af hvad fødevarer at spise for at maksimere vægttab

Kalorier

Fødevarer at spise

De bedste kost for inaktive livsstil er ikke Hollywood kostvaner, Atkins, South Beach eller nogen af de populære fad kostvaner derude. Holde sig til disse grundlæggende ernæringsmæssige principper til at hjælpe dig med at maksimere vægttab og udvikle en langsigtet sund livsstil: lavere mængde af mættet og trans fedtstoffer du spiser og spiser flere enkeltumættede og flerumættede fedtstoffer fra nødder og sunde olier, som olivenolie og rapsolie; spise kulhydrater, der er hele korn eller hele hvede; Vælg magert kilder til protein som kylling og fisk; sænke dit natrium indtag; og drikke mere vand.

En lille øvelse går en lang vej

Selv hvis du er inaktiv, bør du prøve og få lidt motion hver dag. Dette kan være så simpelt som at gå til en 15-minutters gåtur. Centers for Disease Control og forebyggelse og American College of Sports Medicine anbefale at få 30 minutters motion om dagen så jo tættere du kan komme til dette nummer, jo sundere du vil være.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com