Sådan Cure søsyge efter hjemkomsten til jord

11/22/2011 by admin

Interessant, de ord nautiske og kvalme del den græske rod: naus. Naus betyder "skib." Hvorfor disse ord er relateret er meget enkel. Mennesker har fået søsyg, da de første tog til havet. For de fleste mennesker vil bare udstigning fra et skib hjælpe fjerne symptomer. Andre vil fortsætte kvalme, indtil deres ben--- og hjernen---justeres til at være på land igen. Hvis din svimmelhed og kvalme plejer quit, kan du prøve nogle af disse retsmidler.

Instruktioner

• Drikke ginger ale, eller spise noget der indeholder ingefær. Ingefær er en rod, der kan findes pulveriseret, slik, te, cookies og andre elementer. Ingefær har evnen til at berolige og lindre din mave.

• Distrahere dig selv. Selvom søsyge ikke er i dit hoved, kan holde dit sind travlt faktisk hjælpe afgøre din mave. Søsyge opstår, når dine øjne og indre øre konflikt og føre din hjerne til at tro, at noget er galt. Kvalme er din mave reaktion på svimmelhed. Spil en hurtig omgang jeg Spy med en ven. Fokusere på objekter i fjerne så din hjerne og mave kan komme tilbage på den samme side. Fokusere på objekter på nært hold, som at læse eller spille håndholdte videospil, kan forværre dine symptomer.

• Få Akupressur eller bære en Akupressur armbånd. Sea-Band (Se ressourcer) hjælper med at lette symptomer af søsyge. Hvis du ikke kan finde en anti-kvalme armbånd, gøre Akupressur på dig selv. Med spidsen af din indeks og langfinger, forsigtigt lægge pres på P6-punkt, der er placeret mellem de to sener, der er 5 cm under indersiden af dit håndled krølle. Hold denne stilling for at tælle til 10 og Gentag én eller to gange.

• Tygge et par stykker tyggegummi indeholder dimenhydrinate (ligesom Dramamine) eller meclozine (sælges som Bonine). Lad wad tyggegummi sidde under tungen eller indersiden af kinden. Det tager en time eller to for medicin fuldt ud træder i kraft, men det begynde at arbejde hurtigt som det absorberes ind i din blodbanen.

• Opkast. Har ingen kaste op, men det er en af de bedste kur mod kvalme. Bagefter, være sikker på at drikke vand eller en sports drink. Opkastning tørring. Du skal også holde din elektrolytter.

Tips & advarsler

  • Hvis du er tilbøjelig til motion eller carsickness, er du tilbøjelige til at have søsyge så godt. Tage en over-the-counter medicin, der behandler kvalme og svimmelhed i mindst to timer før bord på et skib. Det er hvor lang tid det tager for narkotika at tage fuld effekt. Tag mere af medicinen når din rejse begynder.
  • Når du begynder at føle sig syg, er det allerede for sent for at pop en over-the-counter Køresyge medicin. Det tager et par timer for stof til at blive absorberet i blodet og cirkulerer gennem dit fordøjelsessystem. Medicin anvendes til behandling af søsyge kan forårsage træthed. Spørg din læge om eventuelle stoffer, du planlægger at tage.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com