Antibiotika bivirkninger

10/25/2011 by admin

Antibiotika er en gruppe af receptpligtig medicin anvendes til behandling af bakterielle infektioner. Antibiotika er i hundredvis, og alle af dem tilbyde nogle bivirkninger.

Mave

En af de mest almindelige bivirkninger ved at tage antibiotika er fordøjelsesproblemer. Diarré, kvalme, kramper, oppustethed og smerter, er alle ting, der kan opleves, når man tager næsten alle antibiotika.

Hjertet og andre kropslige funktioner

Nogle mennesker oplever hjertebanken, unormal hjerterytme, svær hovedpine, leverproblemer, herunder gulsot, nyreproblemer herunder mørk urin og nyresten og mulige nerve problemer såsom snurren i hænder og fødder.

Infektioner

Kvinder er mest tilbøjelige til en af de mest almindelige bivirkninger af antibiotika: gær infektioner.

Alvorlige og livstruende

Lever dysfunktion eller skader, rystelser, koma, faldt hvide blodlegemer, hjerneskade, nyreskader, sener sprænges, hjertearytmi og død.

Modstand

Jo oftere en person tager antibiotika, de mere modstand udvikler. Når en person bliver resistente over for antibiotika, der er nogle, der ikke vil arbejde for at hjælpe helbrede infektioner, og eventuelt højere doser af stærkere antibiotika vil skulle gives i fremtiden. Der ville øge muligheden for bivirkninger, som er alvorlige eller livstruende.

Allergi

Det er ikke ualmindeligt for allergi over for antibiotika for at udvikle, selv efter år for at være på dem. Nældefeber, kløe og hævelse i mund eller hals er alle symptomer, som har udviklet sig en allergi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com