Hvordan kan jeg hjælpe en teenage dreng med hans hukommelse?

11/25/2010 by admin

Hvordan kan jeg hjælpe en teenage dreng med hans hukommelse?

Hukommelse er en hjerneaktivitet, der tillader os at gemme oplysninger. Lagring af oplysninger er afgørende, især for teenagere, der har brug for at bevare oplysninger til at lykkes på deres studier. Korttidshukommelsen bevarer oplysninger, der er nødvendige for funktionalitet. Når oplysningerne er ikke længere påkrævet eller vi ikke forpligter det til langtidshukommelsen, mistes oplysninger. Oplysninger, der er indstillet til langtidshukommelsen er mere permanent. At begå oplysninger til langtidshukommelsen tager indsats og der er flere metoder, du kan bruge til at hjælpe din teenage-dreng, udvikle sine huske færdigheder.

Instruktioner

• Skabe en rig forbindelse oplysninger for at øge du teenagers chancer til at gemme det i langtidshukommelsen. Oprette veje til forskellige dele af hjernen ved at tilføje auditive eller visuelle stimuli forbundet med fakta du vil have ham til at huske. Dette omfatter billeder, videoer, musik, hvilket gør op sange ud af disse fakta, mindmaps og andre stimuli. Audio- og visuelle oplysninger er gemt i forskellige dele af hjernen. Oprettelse af flere stier betyder at skabe flere punkter for adgang til lagrede oplysninger.

• Gentag oplysninger eller fakta. Gentagelse kan betyde blot læse eller siger faktum et antal gange, eller bruge det på forskellige måder. For eksempel, hvis du ønsker at huske navnene på berømte tal i historie, Gentag navnet flere gange. Skriv sætninger indeholder navnene, bruge dem i en kryds og tværs eller spille et ordspil, der udnytter navne.

• Skabe et miljø, hvor teen drenge kan koncentrere sig om deres studier. Selv om de siger, de kan studere bedre med TV eller musik på, de ikke kan. Udvendige stimulus vil bruge op en del af deres hjerne og distrahere dem fra deres studier. Miljøet skal være behageligt og stress gratis. Teenagere vil finde det svært at huske, hvis de føler understregede. Fokusere på én ting ad gangen. Tillad din teenager til at tage regelmæssige pauser, så oplysninger kan blive behandlet.

• Sikre, at din teenager sover mindst otte timer om natten. Mangel på søvn reducerer evnen til at fokus og begå oplysninger til hukommelse. Regelmæssig motion er også vigtigt at forbedre blodtilførslen til hjernen og blodtryk.

• Forbruge fødevarer, der er rige på Omega-3. Omega-3 forbedrer hjerne sundhed og kan findes i græskar og hør frø, valnødder, fisk og soja produkter. Fødevarer med højt antioxidanter også øge hukommelse opbevaring. Frugter og grøntsager er høje i anti-oxidanter, især bladgrøntsager greens, cantaloupe, abrikoser og vandmeloner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com