Amerikanske Healthcare Trends i hospitaler

06/26/2013 by admin

Amerikanske Healthcare Trends i hospitaler

Som store lovgivning passerer gennem kongres i den sidste del af det enogtyvende århundrede, er reform af sundhedssystemet i spidsen for den amerikanske bevidsthed. På grund af et radikalt ændrede sundhedspleje landskab ændre amerikanske sundhedsvæsen tendenser selve grundlaget for hospital operation. Disse vigtige og skiftende trends fortsat ændre amerikanske sundhedsvæsen på grundlæggende niveauer.

Hospitalism

En hospitalist er en læge, der tilbyder behandling til patienter, mens de er på hospitalet. Hospitalists specialiserer sig i alle aspekter af patientpleje under patientens hospitalsophold og vedligeholde ikke private praksis. En 1996 R.M. Watcher og L. Goldman, University of California Department of Medicine, betænkning bemærker stigningen af hospitalists i stedet for community-baseret læger eller akademiske sundhedspleje specialister. Rapporten konkluderer, at omkostninger pres af sundhedspleje planer, stadig mere komplekse indlæggelse medicin og tid pres på primærsektoren forårsager dette skift. Stigningen af hospitalists fortsætter med at stige hurtigt i det andet årti af det 21.

Kliniske Integration

Kliniske integration letter patientpleje ved at forene alle patientens udbydere. Under klinisk integration deler hospitaler og læger ansvaret og oplysninger om patienter, selv som patientens pleje udvikler sig og hun bevæger sig fra et anlæg til et andet. Kliniske integration forbedrer hospital effektivitet og patient-centreret pleje, men det står over juridiske forhindringer såsom karteller og tilbageslag love. Ifølge American Hospital Association opstod kliniske integration som et større hospital tendens i slutningen af 2000.

Omkostningsstyring

Ifølge Hospital Review Magazine begyndte sundhed vedligeholdelse organisationer (HMOs) at miste kontrol af hospital og sundhedspleje i slutningen af 1990 ' erne. Dick Clarke, formand for sundhedsydelser finansielle Management Association, siger "de forhandlingsbeføjelser gled tilbage i hænderne på udbyderne." Power fortsætter med at flytte og omkostningsstyring løsner som sundhedspleje omkostninger fortsat vil stige hurtigere end inflationen, dermed presser udbydere skal indeholde priser.

Patientsikkerhed

En meget indflydelsesrig 1999 Institute of Medicine rapport konkluderede, at 44.000 til 98,000 mennesker dør hvert år som følge af indlæggelse hospital behandling fejl. Siden disse resultater fokusere hospital bekymringer helt og holdent på kvaliteten og sikkerheden af stationær behandling. Ifølge Thomas Dolan, formand og CEO hos American College of Healthcare Executives, forbedrer denne fortsatte tendens mod sikkerhed samtidig potentielt sænke omkostninger, på grund af sin tendens til at reducere affald inden for hospitaler. Omkostninger fortsætter med at stige, er dette skridt i retning af effektivitet en værdifuld tendens.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com