Tegn på en vigende hårgrænse

11/05/2010 by admin

Tegn på en vigende hårgrænse

Hår er en af de mest værdifulde dele af den menneskelige anatomi. Når det begynder at forsvinde, det kan påvirke ens selvtillid og selvværd. En fælles indikator for hårtab er en vigende hårgrænse. Under normale omstændigheder, dette finder sted over flere år og det bliver gradvist værre. Men det kan også ske hurtigt så godt. Når dette sker, er der forskellige tegn til at se ud.

Templer

En af de første områder plaget af en vigende hårgrænse er templer på de forreste sider af hovedet. Folks templer vil se højere og mere udtalt, og deres hår vil begynde at udvikle en "M" form. Dette kan let ses i et spejl eller endda ved at røre ved siderne af templerne.

Kolde følsomhed

Selvom en faktiske vigende hårgrænse finder sted på forreste del af hovedbunden, er det stadig et tegn på hårtab. Det betyder, at det kan ledsages af hårtab på andre dele af hovedbunden, som kronen af hovedet. Ofte, når dette sker, vil en persons hoved være i stigende grad følsomme over for kulde.

Andre spor

Tegn på en vigende hårgrænse kan vises i afløbet til badekar eller synke hvis det er, hvor en person vasker deres hår. Hvis hårgrænsen vigende, vises ofte gange en lille bunke af hår i afløbet. Hår kan også findes på tøj eller sæde for en bil.

Bremset væksten

Hår vokser i tre forskellige stadier kaldet anagen, catagen og telogen. Under disse cyklusser, hår vokser, bliver det stagnerende, det kaster og derefter hele processen gentager sig selv. Men hår vokser med en bestemt hastighed, og endnu et tegn på en vigende hårgrænse er at hår vokser langsommere.

Identifikation

En af hovedårsagerne til hår tab og vigende hairlines er arvelighed. Hvis personens far, onkler og bedsteforældre på begge sider af familien har vigende hairlines eller lider af hårtab, angiver en øget sandsynlighed for en vigende hårgrænse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com