End-of-Life behandling for Downs syndrom med demens

11/08/2010 by admin

End-of-Life behandling for Downs syndrom med demens

End-of-life behandling for Downs syndrom patienter med demens er stort set den samme som for mennesker, der lider af Alzheimers, bortset fra at der kan være andre medicinske problemer, der er samtidige med Downs syndrom.

Betydning

Familier af patienter med Downs syndrom har set deres elskede dem, beskæftige sig med mange vanskeligheder. Medfølende, end-of-life behandling er så meget til pedeller fordel, da det er til patientens.

Mål

Dem, der behandle eller pleje for Downs syndrom patienter med demens søger at give fysisk og psykisk komfort for deres patienter og en fredelig og værdig død. Derudover de tilbyder rådgivning og støtte i beslutningsprocessen til familier.

Typer

End-of-life behandling kommer i to former: palliativ og aggressiv.

Funktioner

Palliativ pleje er fokuseret på at holde patienten fortrolig med formildende behandlingsmuligheder overvejes efter behov. Aggressiv behandling har til formål at forlænge livet gennem brug af indlæggelse, fodring rør og andre livsfremmende foranstaltninger.

Overvejelser

Patienter og deres familier ønsker er primær. På hvilket tidspunkt til at trække grænsen i behandling er et anliggende, der skal være vedtaget så snart som muligt efter diagnosticering af demens.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com