Gruppeterapi spil for stofmisbrug

07/29/2013 by admin

Stofmisbrug rådgivning kræver en rådgiver, der kan bryde en narkoman modstand, fordi de fleste narkomaner, der indtaste behandling benægte, at de er afhængige af narkotika. Nyttiggørelse fra stofmisbrug kræver også nye vaner, som konkurrerer med livsstil oplevelser, der har været til stede i den afhængige person liv i år. Det er ikke nok at simpelthen undervise narkomaner om afhængighed, hjernen kemi, benægtelse og følgerne af narkotikamisbrug. Om inddrivelse at faktisk holde sig, skal det give enkelt med færdigheder og motivation til at begynde en ny tilgang til livet.

Denial-of-

Benægtelse er minimering af ødelæggelse, at stofmisbrug eller afhængighed, forårsager i ens liv. Før en person kan begynde at inddrive fra stofmisbrug, skal han først acceptere, at der findes et problem. En fordel ved gruppeterapi er at hver deltager bliver en kilde til konfrontation til den person, der forsøger at benægte hans afhængighed mod indlysende bevis om det modsatte. En teknik, terapi er at have en individuel skrive hans afhængighed historie, og derefter har nogen ellers læser det højt i overværelse af alle deltagerne, helst så kun dem, der har internaliseret opsving oparbejde hen til kommentar. Deltagerne er derefter bedt om at respektfuldt spørgsmål enhver forekomst af mistanke om benægtelse, også deler lignende detaljer om deres eget liv, der førte til og inkluderet afhængighed.

Tilbagefald forebyggelse færdigheder

Tilbagefald forebyggelse handler om undervisning inddrive personen om foreninger han kunne have stofbrug. Fordi enkelt ikke er normalt opmærksomme på alle disse foreninger, skal hans historie fortalt før den gruppe, som hjælper med at pege på måder at misbrugeren fortsatte med at gøre det let at bruge stoffet. Et spil for undervisning i forebyggelse af tilbagefald er at have en person andel hans planer for at blive stoffri efter udskrivelsen fra behandling, og derefter har gruppemedlemmer signal ved at hæve deres hænder, når personen, der rapporterer en plan, der ser ud til at sætte ham eller hende i risiko for tilbagefald. Personen, der er undervist af de tavse hænder som mennesker, steder og situationer er tilbøjelige til at få ham til at ønske om at bruge narkotika. Forslag til alternativ opførsel deles derefter. Forslagene omfatter undertiden råd til at køre hjem ved hjælp af en anden vej end den, man brugte før, hvis ruten tidligere involveret kørsel forbi en favorit bar, crack huset eller andre scene af forudgående stofmisbrug.

Vedligeholdelse

For at forblive stoffri, den tidligere stofmisbruger skal se noget positivt i den. Et stoffrit liv kræver interesser, der forårsager enkelt til at ønske dem over brug af narkotika. Udvikle nye karrieremål, bør Hobbyer og interesser være afgørende i ethvert stof-misbrug opsving program. Også, inddrive personen skal lære at beskæftige sig med hans eller hendes vrede, sorg, sorg og skuffelse på konstruktive måder. Skrive i en journal, motion og støtte gruppe relationer er metoder, der arbejder for mange inddrive individer. En sundere kost også hjælper med at undgå følelsesmæssige op-og nedture, der kan føre til stoffet ved hjælp af tanker og tilbagefald.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com