Hvordan får jeg min diabetisk sår til at helbrede?

07/28/2013 by admin

Diabetes ændrer kroppens væv og hud, hvilket gør det mere skørt og tilbøjelige til at åbne sår kaldet diabetisk sår. Fordi diabetes også hæmmer kroppens evne til at helbrede sig selv, kan diabetisk sår hurtigt forværres og forårsage infektion eller amputation, hvis de ikke behandles ordentligt. Kontrollere din diabetes og praksis flittig sårpleje, så diabetisk sår heles hurtigt og fuldstændigt.

Generelle retningslinjer

Kontrollere dit blodsukker. Blodsukker, for høje forhindre sår healing korrekt. Hvis du har en diabetisk sår, eller hvis du forsøger at forhindre fremtidige hændelser, opretholde blod sukker niveauer inden for din læges retningslinjer. Opmærksomt tjekke dit blodsukker, og ikke snyde på din kost. Tabe sig, hvis du er overvægtig.

Stoppe med at ryge. Rygning nedsætter din blodcirkulation og nedsætter din krop er healing evne. Rygning øger dine chancer for at have en amputation på grund af diabetiske sår.

Alle diabetisk sår kræver lægebehandling. Gøre en læge udnævnelse for din diabetisk sår, selv om det ikke gør ondt. Diabetes medfører et tab af følelse i ekstremiteterne, så det er muligt du ikke føler smerte derfor. Kontroller dine fødder ofte for tegn på mavesår dagligt, da du ikke kan være i stand til at føle en danner.

Behandling

Resten området med diabetisk sår, indtil det er helt helet. Da diabetisk sår er almindeligt forekommende på foden, ikke gå til fods med sår. En cast eller bandage kan hjælpe med at beskytte foden med sår. Når såret er helet, bære beskyttende sko for at undgå re sårede området.

Når du ser din læge, kan hun ordinere antibiotika til din diabetisk sår. Tage alle de mundtlige antibiotika, selv når såret er helet. Hvis du har fået ordineret aktuel antibiotika, bruge creme eller salve som anvist.

Kun en x-ray eller lægeundersøgelse kan afgøre, om din diabetisk sår har spredt sig til knoglen. Lejlighedsvis, forårsager sår i foden eller benet amputation i diabetikere. Din læge kan udføre en behandling i hendes kontor eller i et hospital for at fjerne døde eller syge væv, hvis nødvendigt. Hvis såret ikke heler, kan en vaskulær kirurg udføre ballonudvidelse eller placere stints at forbedre blodgennemstrømningen til området.

Forebyggelse

Exfoliate dine fødder og ben dagligt med en pimpsten i bruseren, når vask at undgå danner callouses. Påfør et tyndt lag af almindelig vaseline til dine fødder til at beskytte din hud, undgå området mellem tæerne. Når du får en lillebror på din mund, se en læge til at have det klippede og fors¯g ikke at trimme det selv. Bære Strømpevarer, som anbefalet af din læge til at forbedre din omsætning i benene. Bære komfortabel og beskyttende sko dagligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com