Hvordan man kan leve med skoliose

10/31/2010 by admin

Hvordan man kan leve med skoliose

Levende med skoliose kan være særlig vanskeligt for børn, især når en tandbøjle er nødvendig for at stoppe sin progression. Medfølelse og følsomhed fra familiemedlemmer er meget vigtige, hvis du bor med en person, der har skoliose. I tilfælde hvor skoliose er ekstremt svær, kan kirurgi være nødvendig. Smertebehandling er en anden komponent til at gøre det lettere at leve med skoliose. Læs videre for at lære at leve med skoliose.

Instruktioner

• Gøre regelmæssige besøg hos din læge for at leve med skoliose lettere i det lange løb. Dette er afgørende, da tidlig påvisning og omhyggelig opfølgende besøg kan forhindre skoliose fra at blive værre, især i tilfælde af Idiopatisk skoliose.

• Udføre regelmæssig rygøvelser. Holde tilbage så stærk og sund som muligt vil reducere risikoen til området og kan reducere chancerne for rygsmerter. Dette vil hjælpe i den generelle livskvalitet.

• Bære en skinne. Dette kan blive foreslået af dit barns læge at stoppe krumning af rygsøjlen fra skrider frem. Dette kan gøre livet vanskeligere for dit barn, specielt socialt, men de langsigtede fordele opvejer den midlertidig ubehag. Skinnen er sædvanligvis bæres indtil barnet er færdig voksende.

• Besøg en skoliose klinik. Dette kan give et fordelagtigt miljø for en person med skoliose, især for et barn, der har at bære en skinne. Kom til at tilbringe noget tid med andre børn, der går gennem de samme typer af problemer kan være meget betryggende.

• Få den rigtige medicin. Visse lægemidler kan ordineres til en patient med skoliose, især hvis skoliose er en alvorlig sag og patienten er en voksen beskæftiger sig med betydelige mængder af rygsmerter. I håndkøb medicin såsom ibuprofen kan hjælpe med at styre smerter, men det vil ikke løse problemet. Smerten vil vende tilbage, når medicinen aftager.

• Bliv fortrolig med 1990 amerikanerne med Disabilities Act og især hvad en voksen skoliose patienten er berettiget til på arbejdspladsen. Se afsnittet ressourcer for et link nedenfor. Dette kan gøre levende med skoliose mere komfortable, især i arbejdsmiljøet.

Tips & advarsler

  • Opretholde samlede god kan sundhed hjælpe reducere belastningen på ryggen og gøre det lettere at leve med skoliose. Regelmæssig motion er meget vigtig for at nå dette niveau af et godt helbred, og det vil være godt for din generelle livskvalitet samt.
  • Alvorlige tilfælde af skoliose kan være ledsaget af rygsmerter. Dette gør det meget vanskeligere at leve med skoliose, og en sikker pain management plan bør drøftes med din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com