Invisaline vs klammeparenteser

10/28/2013 by admin

Invisaline vs klammeparenteser

For dem, der ikke er blevet født med et perfekt sæt af perlemorsfarvet hvide, er Invisalign og seler muligheder for at rette dine tænder.

Invisalign

Invisalign er skræddersyet aligners, der er skiftet ud ca hver to uger, da tænderne flytter. Koster variere afhængigt af enkelt, men det nationale gennemsnit er omkring $5.000.

Seler

Seler er den traditionelle orthdontic behandling. Gennemsnitlig gebyrer til glatning tænderne med metal klammeparenteser kører ca $5.400, men kan gå så højt som $7.600, afhængigt af enkelt.

Fordele ved Invisalign

Med Invisalign, du kan smile, grine og få dit billede taget og ingen vil vide du glatning tænderne. Du også tage dem ud at børste og tandtråd, så du ikke behøver at bekymre sig om at forsøge at manøvrere rundt i parentes.

Fordele af seler

Seler arbejde for dem, der har behov for omfattende tandarbejde, som forskelle i broer eller kroner eller meget skæve tænder. Ikke alle er en kandidat til Invisalign af disse grunde.

Overvejelser

Det er bedst at diskutere alle behandlingsmuligheder med din specialtandlæge før at forpligte sig til en beslutning. Mange hjemmesider diskutere kosmetisk tandpleje og fortælle dig, hvad der er bedst, men dette er en individuel beslutning.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com