Hvordan kan jeg få sygesikring, når jeg ikke har et Job?

10/27/2010 by admin

Sundhedsforsikring er en form for forsikring, hvor forsikringstageren er kompensation for udgifter til lægebehandling og andre former for sundhedspleje. Mange mennesker modtage sygeforsikring gennem deres arbejdsgiver, hvoraf mange tilbyder det som en fordel af beskæftigelsen. For dem uden arbejde, kan konstateringen sygesikring være en udfordring. Der er imidlertid en række trin, du kan tage for at opdage, om du er berettiget til at være omfattet af en plan, som en anden person end en arbejdsgiver.

Instruktioner

• Tjek, om du er berettiget til COBRA. Hvis du har for nylig afskediget eller har et job, kan du være berettiget til COBRA fortsættelse sundhed dækning. Under COBRA, en føderal arbejdsret, er medarbejdere berettiget til fortsat at modtage dækning under deres arbejdsgiver plan for op til 18 måneder efter de har forladt deres job. Kontroller siden Department of Labor i afsnittet ressourcer at se hvis du kvalificerer dig.

• Læse din ægtefælles plan. Hvis din ægtefælle er ansat, kan hun have en sundhedspleje plan, der tillader hende at tilføje dig på planen. Mange arbejdsgivere vil give ægtefællerne skal være omfattet af den samme plan, der dækker deres medarbejdere, omend for et ekstra gebyr.

• Find ud af om du er berettiget til en føderal sundhedspleje program. To store føderale programmer, Medicare og Medicaid, tilbyder sundhedspleje til mennesker 65 år og ældre og personer med lave indkomster, henholdsvis. Spørg din lokale statssekretær for ansøgningsprocedurer og finde ud af om du er berettiget.

• Undersøge udgifter til indkøb af en individuel plan. Mange sundhedspleje planer for enkeltpersoner kan købes direkte fra private forsikringsselskaber. Prisen på disse planer og den dækning, de tilbyder varierer markant afhængigt af forsikringsselskabet og den forsikrede.

• Kontroller, om statslige planer. Ifølge Insure.com, har mange stater sundhedspleje programmer, der er designet til at give dækning for uforsikrede beboere. Massachusetts, for eksempel, har et sundhedsvæsen, der giver dækning til hver beboer. Kontakt din lokale afdeling af menneskelige tjenester for yderligere oplysninger.

• Deltage i en privat gruppe. Der er en række private organisationer, der tilbyder sundhedspleje dækning til dem, der kvalificerer. For eksempel, tilbyder mange alumni foreninger, faggrupper og fagforeninger sundhedspleje dækning til deres medlemmer. Afhængigt af din baggrund, kan du kvalificere dig til en eller flere af disse grupper. Kald en forening, som du er berettiget til medlemskab og spørge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com