Hvordan du kan diagnosticere kæbe osteonekrose

10/29/2010 by admin

Kæbe osteonekrose er en alvorlig knogle sygdom hvor knoglen stopper modtager blodgennemstrømning, forårsager mineraler til siver og forhindre, at knoglen genopbygge sig selv. Til sidst, det fører til knogle død med kroniske infektioner, smerter og knogle ødelæggelse til punktet at efterlade et hul og skabe sprækker. Der er ingen kur mod denne lidelse, men hvis fanget tidligt, det kan blive behandlet for at forsøge at forebygge mere alvorlige tab af knoglemasse.

Instruktioner

Evaluere symptomer

• Uddanne dig selv på de symptomer og årsager til denne tilstand, så du kan modtage øjeblikkelig behandling. Risikofaktorer omfatter skader, brug af bisfosfonater, såsom osteoporose medicin som Fosamax, og kemoterapi narkotika. Symptomerne er knogle og tyggegummi infektioner, der ikke heler, gum tab, udsat knogle, hævelse inde i munden, neuralgi-lignende smerter og følelsesløshed inde i munden. Hvis du har taget nogle af disse medikamenter eller bemærker disse symptomer, besøge en tandlæge straks. Ifølge lawyerseek.com, erklærede den amerikanske Association Endodontists på deres 2006 årsmødet at alle patienter, der tager bisphosphonater har risiko for at udvikle kæbe osteonekrose.

• Besøg din tandlæge, hvis du bemærker nogen kæbesmerter, løse tænder, drænvand fra dit tandkød, hævede tandkød, sværhedsgrad tygge eller tab af følelse i munden. Disse er nogle af symptomerne på denne alvorlige lidelse. En tandlæge vil undersøge dig, udføre test og henvise dig til en maxillofacial kirurg for yderligere evaluering, så du kan begynde at modtage behandling for at beskæftige sig med knogle ødelæggelse.

• ..

Foregribelse spørgsmål

• Kig ud til mulige tegn på kæben osteonekrose. Undertiden tandbehandling kan bringe på knogle destruktion på grund af den kæbe nedsat helbredende mekanisme. Mulige udløsere er tand fjernelse, crown forberedelse, rodkanaler og oral kirurgi. Følge op med din tandlæge, hvis du oplever problemer.

• Har radiologisk tests udført. X-stråler vil vise variationen af calciumsalte på din kæbe. Med denne sygdom, koncentrationen falder til under 50% af det normale niveau. Intraorale film kan vise knogler ændringer, der er mere subtil. At få en panorama røntgen af din mund vil bidrage til at udelukke andre problemer som cyster og påvirket tænder. A CT scanning vil vise, om der er infektion forbundet med knogle død.

• Få en biopsi. En biopsi vil vise, om der er betændelse i knoglen, som er et andet symptom på knogle nekrose. Dette er en god test, hvis der er en bekymring for metastase, traumer og komplikationer.

• Har en udtaget til dyrkning. En kultur vil hjælpe til at teste for infektion tilknyttet knoglen nedbrydes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com