Hvad er årsagerne til mund smerte med blå mærker omkring hælen?

01/22/2011 by admin

Hvad er årsagerne til mund smerte med blå mærker omkring hælen?

Din hæl kan blive stødt på grund af en skade eller fra overforbrug, som kan føre til plantar fasciitis. En forslået hælen er ofte resultatet af en pludselig virkning, såsom landing stærkt på en hård overflade, eller fra repetitive dunkende.

Ikke tilstrækkelig beskyttelse

Når den calcaneous eller hælen knogle ikke er beskyttet af pad af fedt, der normalt beskytter det, kan dette resultere i blå mærker.

Overvejelser

Hælen fedt puden kan faktisk blive skubbet op på bagsiden af hælen, der efterlader mindre beskyttelse til bunden af hælen, ifølge Sportsinjuryclinic.net.

Skiftende Pad af fedt

Familydoctor.org forklarer, at pad af fedt i din hæl dækker den plantar fascia, der er et bånd af væv, der starter på din hæl og bevæger sig langs undersiden af din fod. Pad af fedt hjælper med at absorbere chokket af at gå. Hvis din plantar fascia er beskadiget, vil dette medføre smerter i hælen og nogle gange blå mærker.

Sten blå mærker

Hvis du træder på en sten eller anden skrap objekt kan dette knuse undersiden af din hæl. Dette kaldes en sten blå mærker, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons.

Aging

Som vi alder, det fedt pad på vores hælen bliver tyndere og som følge heraf kan ikke absorbere så meget stød, som det engang gjorde. Det chok, som din hæl opretholder på daglig basis kan forårsage plantar fascia at rive, blå mærker og svulme. Når dette sker, kan du se hævelse eller blå mærker på din hæl.

Fun Fact

En forslået hæl er undertiden benævnt en politimand hæl.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com