Hvad er Jojoba frø?

02/08/2011 by admin

Jojoba frø er fra den jojoba plante, der dyrkes i tusindvis i det sydvestlige USA Jojoba olie er udvundet fra jojoba frø og findes i så mange som 300 sundhed og skønhed produkter.Århundreder siden, pressede indfødte amerikanere den gule voksagtigt stof fra jojoba frø skal gælde nedskæringer til hastighed heling. Jojoba frø er i dag, også undersøgt af forskere at se hvis jojoba måltid kan bruges til at reducere fedme i befolkningen.

Identifikation

Jojoba frø vokser i klynger af tre i frugten af jojoba planten (Simmondsia chinensis) og vokser vildt i vestlige Mexico, Arizona og det sydlige Californien.

Jojoba frø har 50 til 60 procent af flydende plante voks, der er blevet brugt tungt i hudpleje og andre skønhedsprodukter. I 1971, brugen af spermacet olie fra kaskelothvaler blev forbudt og jojobaolie fra jojoba frø var i stor efterspørgsel.

Funktioner

Jojoba frø er fundet i den grønne frugt på den stedsegrønne busk, jojoba plante, der kan vokse til 10 eller 15 fødder i højde. Ovale blade grøn grå og har en voksagtig belægning for at holde fugten låst.Det tager tre måneder for frugt at modnes før det brister åbne afslører små brune jojoba frø, der ligner små oliven. En one-pund cup kan holde fra 300 til 1000 jojoba frø.

Fordele

Strengt taget, er jojoba frø generelt ikke opsøgt af forbrugerne. Det er den flydende gyldne jojobaolie, der er. Jojobaolie kan købes i flasker og bruges til at fugte huden og hår eller som en makeup remover.Jojobaolie er fundet i mange hudcremer, flydende sæbe, bad gel og også i potter af læbe fugtighedscreme.Jojoba frø er søgt af kosmetiske producenter som denne afgrøde er i stand til at trives i tørre dessert hvor andre afgrøder vil mislykkes.

Misforståelser

Jojoba frø er ikke let at finde, men hvis du finder dem, ikke spiser dem: de er giftige! I øjeblikket er der undersøgelser, der affedtende jojoba frø måltid om rotter vil spise mindre mad og tabe. Tidlige undersøgelser viser, at affedtede jojoba frø måltid kan mindske appetit i rotter med 20 procent. Håbet er at se, hvis dette kan anvendes til diabetiske eller overvægtige mennesker, der er i fare for død. Mere forskning skal udfyldes, før du vil se jojoba frø til forbrug af mennesker, dog.

Advarsel

Da Jojobaolie er nemt findes i helsekost butikker og online, tror mange mennesker det vil give tilstrækkelige solbeskyttelse som et "naturligt solfilter."Det gør ikke. American Cancer Society anbefaler ved hjælp af en fuld-spektrum solcreme med en solbeskyttelsesfaktor (SPF) af 15. Jojobaolie fra knuste jojoba frø giver ikke dette beskyttelsesniveau for solen.Brug jojobaolie at rengøre makeup fra dit ansigt og øjenlåg og fugter, men også bruge en solcreme til at forhindre afbrænding.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com