HAZMAT uddannelsesniveauer

02/27/2011 by admin

HAZMAT uddannelsesniveauer

HAZMAT uddannelse har flere niveauer, og hvert efterfølgende niveau kræver en supplerende uddannelse. Arbejdspladser indeholde farlige materialer og arbejdsgiverne skal gøre dig opmærksom på hvad du håndterer. Jo mere kontakt du har med farlige materialer, jo mere uddannelse du kan være nødvendigt.

Første niveau

Det første niveau af Hazmat uddannelse er det første responder eller bevidsthed. På dette niveau kan er du typisk de første til at opdage et farligt materiale spild og begynde den nødsituation sekvens. Du skal underrette de relevante myndigheder og vente for dem at ankomme. På dette niveau bør du vide hvordan til at identificere farlige materialer og hvad risici, de udgør.

Andet niveau

Det andet niveau af Hazmat uddannelse er operationsniveau. På dette niveau, vil du være en af de første mennesker til at reagere på hændelsen, efter det er blevet rapporteret. Du vil hjælpe med at beskytte området, herunder miljø og mennesker, og ved, hvordan man kan forebygge eksponering.

Tredje niveau

Det tredje, eller teknikere, niveau af Hazmat uddannelse er for dem, der er færdig med første og andet niveau uddannelse og er interesseret i en mere hands-on rolle. Du vil lære at forebygge yderligere spredning af farlige materialer og standse dens udgivelse.

Fjerde niveau

Det fjerde og højeste niveau af Hazmat uddannelse er den hændelse kommandør. Hændelse chefer er ansvarlig for webstedet farlige materiel frigivelse. De skal vide, hvordan at gennemføre arbejdsgiverens hændelse kommando System og Emergency Response Plan, ifølge Hazmat løsninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com