Hjerteanfald symptomer for kvinder

05/30/2012 by admin

Tidlig identifikation af tegnene og symptomer på et hjerteanfald kan nedsætte niveauet af handicap, der skyldes at få et hjerteanfald, og kan reducere risikoen for at dø. Være forberedt og lære at genkende symptomerne, før det er for sent.

Betydning

Ifølge den National Center for Health Statistics var hjertesygdomme og hjerteanfald den hyppigste årsag til dødsfald af amerikanske kvinder i 2005.

Symptomer

Hjerteanfald symptomer hos kvinder kan omfatte angst, vejrtrækningsproblemer, ubehag og smerter i brystet, halsbrand, kvalme eller opkastning, svedtendens og svimmelhed.

Funktioner

Kvinder er mindre tilbøjelige til at have stærke smerter i brystet under et hjerteanfald, i forhold til mænd, på grund af anatomiske forskelle i årsagerne til hjerteanfald.

Misforståelser

Hjerteanfald symptomer hos kvinder er normalt mindre tydelige end i mænd og kvinder er mindre tilbøjelige til at genkende deres symptomer som dem, der af et hjerteanfald.

Overvejelser

Symptomerne på et hjerteanfald i kvinder såsom smerter i kæbe, nakke eller skuldre kan være intermitterende, hvilket kan føre til forsinkelser i behandlingen.

Forebyggelse/løsning

Erkender de tidlige symptomer på et hjerteanfald og træffe forebyggende foranstaltninger såsom rygestop, træner regelmæssigt og kontrollere blodtrykket kan minimere chancen for at have permanente skader på hjertet.

Advarsel

Fordi kvinder ikke kan identificere deres symptomer med et hjerteanfald, er de mindre tilbøjelige til at gå på skadestuen eller modtage behandling, som kan øge risikoen for invaliditet eller død.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com