Hvordan man spiser til at opbygge muskler & tabe

07/04/2012 by admin

Hvordan man spiser til at opbygge muskler & tabe

Muskelopbygning er muligt mens du taber det overskydende fedt på kroppen. Vægtløftning og øvelser forbrænde fedt mens de nye muskel former. Ligesom enhver anden øvelsesprogram, kan din kost gøre eller bryde resultaterne. For eksempel kan kulhydrater der muskel bygherrer kræver i deres kost bremse vægt tab del hvis de ikke er kontrolleret. Den kost, der går sammen med dit vægttab, muskel-bygning kost således kræver så meget opmærksomhed som de øvelser, som du foretager i planen.

Instruktioner

• Kig på dit proteinindtag nøje. Protein hjælper musklerne reparere, genopbygge og styrke. Men de traditionelle proteiner spist af dem, der gennemgår vægttræning omfatter kød, der kan være høj i typerne af fedtstoffer, der dræber et vægttab kost. I stedet ser til magert kød, æggehvider og uden skind kylling. Skære fedtet fra kødet for at skære den fra din krop. Bare ikke skære kødet helt fordi din krop har brug for protein.

• Overveje carbs. Vægt tab dieters skære kulhydrater fra alle måltider som en af de første tegn på deres troskab til at miste vægt. Dette er en fejltagelse. Kulhydrater er den energi, din krop har brug for at brænde fedt og brændstof til træning. Skære dem er som at tage gas ud af din bil. For lidt kulhydrater kan også forårsage kroppen til at komme i en tilstand kendt som ketose, fører til nyresten eller gigt. Mens kulhydrater såsom raffineret mel-made bagværk bør fjernes fra kosten, overveje kulhydrater fra pastaen, brune ris og hele korn brød. Nationale institutter for Diabetes, Digestive og nyresygdomme anbefaler mindst 130 g kulhydrater om dagen.

• Velkommen med din veggies. Grøntsager er et dagligt syn for at opbygge muskler og tabe. Må ikke begrænse de stivelsesholdige grøntsager enten. Kartofler og majs er populære eksempler på stivelsesholdige grøntsager. Stivelse er en kompleks kulhydrat, der kan hjælpe brændstof din muskel bygning træning. Bare lægge off overskydende topping når spise stivelsesholdige veggies.

• Ophold væk fra kortsigtede energi boostere. Brændstof til træningen er én ting, men kilden at brændsel er helt en anden. Undgå energy øger fra sukker og koffein. Disse er kortvarig, og ofte meget skadeligt både vægttab og muskel-bygning dele af din sundhedsplan.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com