Sådan Treat Hemangiomas på øjenlågene for spædbørn

05/29/2012 by admin

En hemangioma er en godartet rødt modermærke, der opstår, når en person endotelceller reproducere hurtigere end normalt. I endothelial celler er de celler, der linje blodkar; en hemangioma kan udvikle sig på nogen del af kroppen. En hemangioma, også kaldet en vaskulære modermærke, kan dannes på et spædbarn øjenlåg og potentielt kunne få ham til at have begrænset vision. Behandling af en øjenlåget hemangioma afhænger af sværhedsgraden af modermærke.

Instruktioner

• Administrere en vision test til at afgøre, om hemangioma på barnets øjenlåg blander sig med sin vision. I April 2009 spørgsmålet om "American Journal of Ophthalmology" rapporterede, at en procedure kaldet en "feje visual evoked potentielle vernier skarphed test" foranstaltninger svarene af et barns hjerne til at opdage synstab. Hemangiomas, der interfererer med øjets funktion kræver mere aggressiv behandling end dem, der ikke på kompromis vision.

• Observere øjenlåg hæmangiom i en periode, hvis barnets vision ikke er forstyrret, før du begynder yderligere invasiv behandling. Children's Hospital i Boston forklarer, at observation kan være den eneste behandling nødvendig, skyldes, at mange hemangioma løser sig selv og forsvinde som barnet vokser.

• Behandle et spædbarn øjenlåg hemangioma med kortikosteroid medicin. Stoffet kan gives til spædbarnet mundtligt eller kan injiceres direkte i hemangioma. Medicin kan hæmme blodgennemstrømningen til fartøjer inden for modermærke, så det ikke vil vokse sig større og forårsager deformitet på øjet eller tab af synet.

• Vælge laserkirurgi eller kirurgisk fjernelse af en hemangioma, der er placeret på en baby øjenlåg. Invasive procedurer af denne art er normalt forbeholdt mærker, der begrænser øjets funktion, som forhindrer barnet i at åbne hendes øjne, eller hvis tests finde ud af, at hun ikke kan se så godt som typiske børn af sin alder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com