Hvordan til at tale om impotens med en mandlig Partner

06/04/2012 by admin

Impotens kan ramme en mand til enhver tid og ofte har psykologiske rødder. Som en kæreste eller kone er det vigtigt at være i stand til at tale om problemet, åbent og ærligt og arbejde gennem det sammen.

Instruktioner

Spørgsmålet

• Snakke det. Hvis problemer med impotens er blevet afsløret i soveværelset, så er det ikke længere en hemmelighed. Kvinder skal ikke føle, at de er skyld. Og mænd bør ikke skammer. Dage eller uger efter hændelsen, tale om det i et sikkert miljø, uden for soveværelset. Impotens kan have en dyb indflydelse på ethvert forhold, og det er meget vigtigt at behandle det før det tårer forholdet fra hinanden.

• Forskning årsager og løsninger. Brug af Internet eller sundhed tidsskrifter, finde ud af, hvad er den sandsynlige årsag. Det kan være fysisk eller følelsesmæssigt. Eksperter siger kommunikation er ofte i bunden af impotens fordi partnere ikke diskuterer hvad der plager dem. Start med at tale og derefter gå til handling.

• Lave det derhjemme. Prøv livsstilsændringer, foreslå sundhed embedsmænd. Ifølge sundhed forfattere på NY Times, disse ændringer kunne hjælpe: holde op med at ryge, drikke alkohol eller ved hjælp af ulovlige stoffer; hvile og tage tid til at slappe af; motion; træffe sunde fødevarevalg til at forbedre omsætning; har sikker sex til at mindske frygten for HIV og seksuelt overførte sygdomme; og taler om det, og hvis det er nødvendigt, søge rådgivning.

• Konsultere din læge. Din læge kan hjælpe ved ordination af medicin og også taler til begge parter om rødderne af problemet.

Tips & advarsler

  • Medicin er ikke altid påkrævet i tilfælde af impotens så prøv at løse problemet hjemme før de søger medicinsk hjælp.
  • For kvinder, være forståelse og rolig når der tages fat på problemet. Ved at reagere skarpt, kan det medføre manden til at trække sig tilbage fra dig, som vil kun forværre problemet.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com