Den føderale COBRA lov

03/23/2012 by admin

De fleste amerikanere modtage sygeforsikring gennem deres arbejdsgiver, hvilket betyder, at én gang ud af arbejde, dækning kan udgøre et problem. I 1986 vedtog Kongressen den konsoliderede Budget forsoning Act (COBRA). Denne lov giver mulighed for en fortsættelse af sundhedspleje dækning i tilfælde hvor en modtager normalt ville have mistet det. Loven tillader kun denne dækning i visse tilfælde.

Grundlæggende

De grundlæggende funktioner i COBRA tillade deltagere til fortsat vil modtage sygeforsikring til Gruppepriser efter en begivenhed, der afslutter regelmæssig dækning. Arbejdsgiveren bidrager ikke længere til dækning, så det vil koste mere, men som regel stadig mindre, end hvis en deltager søgte individuelle dækning.

Kvalificerende faktorer

Planer om at kvalificere sig til at tilbyde COBRA dækning omfatter dem, der er omfattet mindst 20 ansatte for mindst 50 procent af arbejdsdage i det foregående år. En deltager skal have været dækket af dagen før det kvalificerende event, og dette omfatter den medarbejder, ægtefælle eller forsørgelsesberettigede børn. Børn født eller vedtaget periode COBRA kvalificerer sig også. Kvalificerende begivenheder omfatter, men er ikke begrænset til at holde op eller at få fyret fra et job (brutto forseelser ophæver dette), nedsættelse af timer, skilsmisse eller separation fra overdækket medarbejder og død af ægtefælle eller forælder, der har modtaget dækning.

Valg dækning

Arbejdsgiverne har ansvaret for anmeldende plan administratorer inden for 30 dage, når en kvalificerende begivenhed indtræffer. I tilfælde af en skilsmisse eller separation eller tabt dækning for et forsørgelsesberettiget barn, skal den berettigede person underrette administratoren senest to måneder efter hændelsen. Når meddelt, har planen administrator to uger til at underrette arbejdsgiveren eller andre begunstigede oplysninger om, hvordan man begynde dækning. Kvalificerede folk har 60 dage til at vælge dækning én gang anmeldt. Når en deltager vælger dækning, har hun 45 dage til at betale den første præmie.

Dækning længde

I de fleste tilfælde, kan en deltager modtage sygeforsikringsydelser under denne plan for op til 18 måneder. I nogle tilfælde kan planen udvides til op til tre år. En individuel virksomhed kan vælge at give dækning længere end COBRA grænser. I visse tilfælde kan en deltager mister dækning. Eksempler kan nævnes manglende betaling af præmier, kvalificere sig til Medicare under COBRA, medarbejder annullering af gruppe sundhedsplan, starter en sygeforsikring plan under en ny arbejdsgiver, der ikke begrænser dækning for præ-eksisterende forhold.

Konvertering

Hvis Flyselskabet tilbyder individuel forsikring planer, skal det tilbyde denne mulighed til COBRA deltagere senest seks måneder før COBRA dækning ender. Virksomheden behøver ikke at gøre dette, hvis personen, der slutter COBRA dækning før hun når den maksimale længde af sin politik.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com