Hvordan man bruger en forstøver på dine børn

03/31/2012 by admin

Hvordan man bruger en forstøver på dine børn

En nebulizer er en medicinsk anordning, der administrerer flydende medicin i en form, damp direkte ned i lungerne. Det åbner op for tilstoppede luftveje. Astmapatienter bruge dem. Børn med "reaktiv æteren" sygdom bruge dem, også.

I vores familie, vi har ved hjælp af en forstøver da mine børn blev født. Min tvilling drenge var for tidligt og blev sendt hjem på puls og vejrtrækning skærme, og vi blev bedt om at bruge en forstøver på dem fra tid til anden. Hospitalslægerne har givet os forstøver. I dag, mine børn er fine, men de har hvad er kendt som "reaktiv airways" sygdom. Det betyder, at de får astmasymptomer, når de oplever en luftvejssygdom. Det betyder ikke, at de er astmapatienter. Problemet sker ikke så ofte som det gjorde, da de var yngre. Men lejlighedsvis, vi nødt til at bryde ud af nebulizer.

Når mine drenge hoste lyder bark-lignende, eller jeg kan høre, at de ikke indånder gnidningsløst, vi køre til lægen og bruge forstøver. Her er hvad vi gør.

Instruktioner

• Anbring forstøver i et praktisk sted for dig at administrere behandling. Mine børn ønsker altid at se tv, mens de får medicinen. Mange mennesker anbefaler at anbringe forstøver på en flad overflade. Det er korrekt, men en sofaen eller gulvet i nærheden af en stol i stuen er ok, også.

• Samle dele af forstøver. Fastgør to Kopperne til hinanden ved at skrue dem ind i hinanden. Grøn stykke, eller anden farve end klar, vil være på toppen.

• Tager medicin røret og presse den ind i den øverste del af kopper. Lad dine børn gør dette eller nogen af trinnene, hvis de er gamle nok til at håndtere det.

• Fastgør slangen til kompressoren hvor der er en lille punkt stikker ud fra det. Fastgør slangen til kopper med medicinen.

• Vedhæfte enten masken eller munden tube til cups. Mine drenge foretrækker masken, bare fordi det er nemmere. Med munden røret nødt du til at sætte fingeren på anden siden at holde alt for mange dampe fra at undslippe proceduren.

• Sætte masken over dit barns hoved eller munden rør i munden og dreje på kompressoren. Hvis du kun bruger én medicin, så er proceduren 5 minutter. Du skal dobbelt denne gang hvis du bruger mere end ét stof.

Kopper vil udsende en damp og du kan som regel fortælle hvis proceduren er færdig er der ikke mere gas. Kompressoren vil hakke og gisp. Når det har stadig narkotika på kapacitet, vil det lyde højt og glat.

• Vask stykker af forstøver (ikke kompressoren) med varmt vand og sted på et rent håndklæde til at tørre. Hvert par anvendelser, vaske stykker med varmt sæbevand, og sørg for at få alle sæben ud af de enkelte dele. Dække stykker med en anden rent håndklæde at sikre ingen støv eller snavs get i det.

Placere delene i et sikret, stramme airbag, når du ved, du ikke skal bruge dem for en stund.

Tips & advarsler

  • Få en recept fra din læge for at få en forstøver. De fleste sygeforsikringsselskaber dække dem. Lægen vil forsyne dig med slangen og andet udstyr, der kommer med det, hvis du spørger.
  • Få den recept medicin, som din læge foreslår fra apotek. Vi har brugt to forskellige former. Xopenex er den vi valgte. Normalt Albuteral er ordineret, men jeg har taget det og det gør mig også nervøs og nervøs. Xopenex er et stof, der ikke gør du helt så tosset. Sommetider bede lægerne dig om at bruge et stof kaldet Pulmacort ud over Xopenex. Begge stoffer åbne dine luftveje.
  • Føle sig øjeblikkelig lindring, når du bruger forstøver. Det virker øjeblikkeligt.
  • Ændre delene ofte. De holder ikke. Kompressoren vil vare i lang tid.
  • Vær opmærksom på at forstøver motoren er ekstremt støjende. I fjernsynet bliver skruet op så højt du ville mener, at en person, der har en høring problem er at se et show. Du kan endda overveje ørepropper!
  • Vær opmærksom på at der er forskellige slags nebulizers og vejledningen i denne artikel er kun til én slags forstøver. De er alle ens, selv om.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com