Sådan oprettes en sund Menu for ugen

02/29/2012 by admin

Spise en sund kost er en af de bedste måder at forbedre din sundhed og den måde din krop føles og funktioner. Når organer ikke er kørt ned med fedtholdige fødevarer, sukkerholdig sodavand, og forarbejdede produkter, indre organfunktion kan forbedre, huden kan se bedre og mennesker kan forebygge sygdomme. Når de forsøger at afgøre, hvordan man kan indarbejde sundere fødevarer i en kost, at skabe en sund menu, uge for uge, er en fantastisk måde til at hoppe starte en sundere livsstil.

Instruktioner

Planlægger menuen

• Køb en tør slette bord og markører eller en notesblok, så du kan notere ned din sund menu for ugen. Hvis du har en familie, lever med dine forældre og søskende, eller lever med en ægtefælle eller kæreste, inddrage dem i planlægningen af den ugentlige sund menu. Diskutere antipatier og holder af hver person og finde en gylden middelvej, som du planlægger at fødevarevalg for ugen. Tilskynde folk du leve med at blive ophidset over menuen sund og lad dem vide, at bare fordi maden vil være sunde, betyder ikke, vil det ikke også være velsmagende. Hvis du er single, bliver planlægger en sund menu lettere, da det bygger kun på dine sund mad præferencer. Også overveje dit budget og give tid til tilberedning af mad.

• Ifølge healthyalberta.com, er det vigtigt at starte med hver dag main kursus når man planlægger sunde menuer. Hovedretten skal være sunde og velsmagende, såsom rotisserie, bagt eller grillet kyllingebryst, grillet eller bagt fisk. Hovedretten bør ikke omfatte forarbejdede fødevarer retter eller steges.

• Plan side retter hver dag måltid. Veggies og hele korn retter hersker suverænt, når det gælder om at skabe en sund menu. Stegt krydret grøntsager, som gulerødder, peberfrugt og tomater fungerer godt. En side salat drysses med farverige grøntsager kan gøre spise sundt en smule mere lokkende. Brune ris er også en sund side parabol som er frugtsalater.

• Undgå cookies og kager til dessert. I stedet sætte frugt retter ind i menuen. Dette kan være så simpelt som en skål med frisk frugt, der indeholder et udvalg af årstidens frugter som kiwi, grønne æbler, appelsiner og vandmelon. Det er også vigtigt at planlægge drikkevarer når kompilering en sund menu. Erstatte sodavand og forarbejdede frugtjuice med økologisk saft, der indeholder 100 procent frugtsaft og vand.

Tips & advarsler

  • When you run out of ideas for healthy dishes, sift through cookbooks and online cooking sites such as foodnetwork.com for healthy recipes for main courses, side dishes and desserts.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com