Sådan Formindsk Underarm sved

04/01/2012 by admin

Aksillær hyperhidrosis er overdreven underarm sved. Det er en betingelse, der er forårsaget af stress eller en underliggende medicinsk tilstand. Behandling af denne sygdom overskrider traditionelle antitranspirationsmidler. Mange syge skal bruge særlige antiperspiranter, nogle recept til at behandle deres milde tilfælde af hyperhidrosis. Heldigvis er der andre muligheder for mennesker, der har prøvet disse aktuelle behandlinger men mislykkedes.

Instruktioner

• Se din læge til at udelukke en underliggende tilstand. National Institutes of Health beskrive infektioner, nerveskader, overgangsalder, kræft, skader på rygmarven og hypothyroidism blandt de mange årsager til hyperhidrosis. At fjerne den underliggende tilstand bør sænke underarm sved. Hvis problemet stadig findes, derefter gå videre til næste trin.

• Prøv oral medicin, der hæmmer dele af sved produktionssystem. Dermed skal du reducere mængden af overskydende underarm sved. Mayo Clinic beskriver de tre store lægemidler, der anvendes. Antikolinergika få mellem svedkirtler og de nerveimpulser, der starter den. Kulsyreanhydrase hæmmere langsom faktiske svedtendens, mens Clonidin hæmmer nervestimulation for at reducere sved produktion. Nogle antidepressiva kan også bruges.

• Brug Botox. FDA godkendt Botox som en behandling for aksillær hyperhidrosis i 2004. Det bruges når aktuelle behandlinger og medicin mislykkes. Ifølge International Hyperhidrosis Society, "80 procent af patienterne behandling med Botox har oplevet en 50 procent nedgang i underarm sved." Behandlinger sidste op til et år, og Botox indsprøjtninger skal gentages skal lykkes.

• Opereres. En sidste udvej skal være kirurgi for overdreven underarm svedtendens. California Institute for Hyperhidrosis og ansigtet rødmende beskriver den procedure, der er blevet almindeligt, at denne betingelse. Endoskopisk thorax Sympathectomy (ETS) er en kirurgisk procedure at "afbryde" nerven bag den overskydende svedtendens. Ifølge Institute, en nidkære sympatiske nerve er beliggende langs forreste del af rygmarven (inde i brystkassen), og er adgang til via armhulen. Et lille snit er lavet, hvorigennem endoskopet er tråd til det sympatiske nerve. En lille del af nerven er enten skæres eller klippes med en lille titanium enhed. Dette afbryder til de meddelelser, der sendes af overaktiv nerve fortæller kirtler til at producere overskydende sveden.

Tips & advarsler

  • Den receptpligtige medicin har bivirkninger, så holde tæt kontakt med din læge, samtidig med at finde den rigtige medicin for dig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com