Sådan måler følelsesmæssig intelligens

03/18/2012 by admin

Sådan måler følelsesmæssig intelligens

Følelsesmæssig intelligens er en persons evne til at processen følelser og til at bruge visse følelser til at forbedre troede. Følelsesmæssig intelligens omfatter personens evne til at genkende deres egne følelser samt følelser af dem omkring dem. Nogle mennesker er i stand til at opfatte meget subtile følelsesmæssige reaktioner, mens nogle er ikke, hvilket skaber forskellen i følelsesmæssig intelligens. At opdage en persons følelsesmæssige intelligens vil hjælpe til at forstå, hvordan at behandle følelsesmæssige oplysninger. Der er en masse polemik om om følelsesmæssig intelligens kan måles og den bedste måde at nærme sig denne måling.

Instruktioner

• Identificere den person, der bliver målt til følelsesmæssig intelligens. Som en person aldre deres følelsesmæssige intelligens stiger og så dette bør tages i betragtning. Hvis den person, der måles er et barn versus en voksen er der forskellige forventninger.

• Identificere din egen evne til at genkende følelser i andre mennesker og om du er en sympatisk person. Afgøre, om du er i stand til at forstå en andens følelsesmæssige reaktion, og hvis du kan identificere, hvilke følelser personen føler. Du kan gøre dette ved forsøger at genkende den persons følelser og derefter konfrontere personen for at se, hvis du var korrekt i din vurdering.

• Identificere dine egne følelser og hvordan du håndtere dine følelser. Vurdere din evne til at håndtere stress eller sorg. Er du nogen, der kan bevare roen i stressede situationer, eller er du en person, der får let ophidset? Afgøre, hvorvidt du kan håndtere sørgelige ting ved at se, hvor hurtigt du kan gendanne fra en trist oplevelse.

• Tag en følelsesmæssig intelligens test, såsom MSCEIT, som er designet til at fortælle en person hvad deres følelsesmæssige intelligens kvotient er. MSCEIT måler fire færdigheder af følelsesmæssig intelligens: opfatte følelser præcist, ved hjælp af følelser for at lette tanke, forstå følelser og adm. følelser. Du kan købe og komplet MSCEIT online og modtage en oversigt over dine resultater.

• Kontakt en professionel psykolog eller terapeut, der har specialiseret sig i følelser. Disse fagfolk vil have adgang til forskellige teknikker, som andre ikke kan have. De kan have dig udføre nogle selvevaluering typer af spørgeskemaer til at bestemme du følelsesmæssig intelligens og kan fortolke resultaterne for dig på stedet. De kan også give dig nogle råd om at øge din følelsesmæssige intelligens, hvis nødvendigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com