Selvstændige sygeforsikring

05/26/2011 by admin

Selvstændige sygeforsikring

Selvstændige individer har begrænset valg, når det kommer til sundhed forsikringsdækning. Du kan købe en individuel plan, starte en gruppepolitik eller give afkald på dækning helt. Ifølge den amerikanske Centers for Disease Control og forebyggelse vælger næsten en tredjedel af selvstændige voksne sidstnævnte. Dog selv at have dækning vil ikke garantere økonomisk sikkerhed i tilfælde af medicinsk katastrofe: i 2007, næsten 80 procent af folk, der indgav konkursbegæring havde sygeforsikring.

Deltag i en gruppe

En business gruppe forsikring koster medlemmer mindre fordi den finansielle risici for forsikringsselskabet er spredt over hele gruppen. Men når det kommer til individuelle planer, der er en stor risiko for forsikringsselskabet taber penge på denne ene forsikrede kunde. At deltage i en gruppepolitik vil spare dig penge og give bedre dækning. Der er flere måder selvstændige kan tilslutte sig en gruppe plan. Kontakt din lokale handelskammer for at lære, hvis der er nogen lokal handelsorganisationer i dit område, der tilbyder sygesikring planer som et medlem fordel. Skulle der vise sig forgæves, tyder Landsforeningen for selvstændige (NASE) på, at undersøge om du kan danne dig din egen gruppe. NASE siger, at i nogle stater, kan være dannet grupper med kun to ansatte, herunder dig selv.

Forstå plantyper

Uanset om du deltage i en gruppepolitik eller købe din egen individuelle plan, er der ligheder mellem begge former. Gruppe og individuelle planer give normalt medlemmerne et valg af at deltage i en af fire typer af planer. Den dyreste er et gebyr For Service (FFS) plan, der giver forsikrede forbrugere et valg af læger, hospitaler og ikke kræver henvisninger til specialister. En billigere løsning er en administreret plejeplan, som afgifter lavere præmier end en FFS plan fordi det kræver forsikrede forbrugerne til at bruge læger og faciliteter inden for et regionalt netværk, samt blive henvist fra praktiserende læger før du foretager en udnævnelse.

Overveje en høj-fradragsberettigede Plan

En af de bedste måder at spare penge som en sund, selvstændige individ er at købe en Health Savings Account (HSA) plan. Disse planer kan du sætte ikke-afgiftspligtige indtjening i en opsparingskonto specielt til medicinsk plejebehov. Disse planer har typisk en høj selvrisiko (nogle så meget som $15.000), forsikrede forbrugerne skal mødes før sygesikring er fastsat. Nogle planer kun dække årlige physicals før fradragsberettiget er opfyldt, mens andre vil dække noget overhovedet, såsom medicinalvarer. Mængden af dækning normalt korrelerer til det fradragsberettigede beløb. De største opadrettede en HSA plan er, at din præmie er meget lavere end andre heath dækning planer.

Bruge forskellige typer af dækning

I stedet for at betale flere hundrede dollars om måneden for en sygeforsikring plan, finde mange selvstændige mennesker passende dækning ved hjælp af flere sundhedspleje dækning typer. For eksempel, en person med en høj-fradragsberettigede plan, der ikke dækker lægemidler kan henvende sig til en af flere nationale apoteker tilbyder stærkt nedsatte generiske lægemidler (nogle så lavt som $4 hver). Selvstændige kan også arbejde med deres læger og tandlæger at tilbyde kasserabatter. En anden mulighed ved hjælp af walk-in medicinske klinikker og akut behandling centre, der opkræve så lidt som $75 a besøg, mens en aftale på et universitet undervisning skole kan tilbyde endnu lavere priser.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com