Hvad er forskellen mellem PFFS & HMO medicinsk planer?

05/30/2011 by admin

Private Fee-for-Service (PFFS) planer og sundhed vedligeholdelse organisationer findes to almindelige typer af sygesikring. Disse planer, sammen med andre typer af sygeforsikring, kan købes enkeltvis eller gennem en arbejdsgiver. Som med enhver form for sygesikring, der er en månedlig præmie, og der er tilbøjelige til at være copays, coinsurances og selvrisikoen så godt. Medicare fordel planer, en type af sygesikring tilgængelige for Medicare modtagere, er også tilgængelige som PFFS og HMO planer.

PFFS planer

PFFS medicinsk planer betale et aftalt beløb af penge til din sundhedspleje udbyder, der er baseret på service eller præsterede tjenesteydelser. Du vælge den leverandør du ønsker at se; der er ingen netværk per se. Beløbet, der er forhandlet mellem dit forsikringsselskab og din udbydere. Der er sandsynligvis en fradragsberettiget og co-assurance. Der findes to typer af PFFS planer: store medicinske og basic. Basic dækker forebyggende, daglige lægehjælp. Store medicinske dækker store regninger fra indlæggelser. Nogle PFFS planer kombinere begge typer af forsikringer, oprettelse af en omfattende plan. PFFS planer er typisk den dyreste form for sygeforsikring tilgængelige.

HMO planer

HMO medicinsk planer er baseret omkring et netværk og en praktiserende læge. Din primære sundhedstjeneste læge giver din forebyggende pleje og henviser du til specialister, når det er nødvendigt. HMOs omfatter kun ydelser, du modtager fra udbydere inden for deres netværk, undtagen i nødsituationer. HMO planer er generelt de billigste planer til rådighed i form af din månedlige præmie, men kan have en selvrisiko, copays og co-assurance.

PPO planer

Foretrukne leverandør organisationer eller PPO planer, ligner HMO planer ved at have netværk. PPO planer yde dækning ud af nettet, selv om du kan have til at betale mere direkte for disse tjenester. Generelt, PPO planer har en højere årlig præmie end HMO planer, men lavere præmier end PFFS planer. Ligesom andre former for sygeforsikring, kan der være en selvrisiko, copays og co-assurance ud over din månedlige præmie.

At vælge en Plan

HMOs, offentlige posttjenester og PFFS planer alle har en månedlig eller årlig præmie, sammen med out-of-pocket omkostninger. Nøje gennemgå materialer for enhver plan du overveje for at gøre sikker på, at du er opmærksom på potentielle udgifter. Lavere præmie planer, ligesom HMOs, kan have højere out-of-pocket omkostninger, mens højere præmie planer kan dække mere og reducere din risiko for uventede udgifter til lægebehandling. Alle tre typer af forsikringer kan kombineres med recept dækning; der vil typisk være en stof listen, eller formulary, der klassificerer recepter i tiers. Disse niveauer bestemme din copays. Planer kan have en fordel årlige eller levetid maksimale; Dette kan også gøre en forskel i dit månedlige præmier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com