Hvad er bivirkninger af Phytosterol?

06/04/2010 by admin

Hvad er bivirkninger af Phytosterol?

Phytosteroler er en naturlig sammensat findes i planter. De tjener som et naturligt alternativ til mange af de lægemidler ordineret til at sænke forhøjet kolesterol. Mens det menneskelige legeme kræver visse niveauer af kolesterol for metabolisk funktion, alt for meget af en god ting forårsager alvorlige sundhedsproblemer, herunder hjerteanfald, slagtilfælde og/eller død. Phytosteroler hæmme syntesen af kolesterol. De bidrage til at mindske produktionen og absorption af dårlige kolesterol, men de er ikke helt uden bivirkninger.

Funktion

Phytosteroler er meget sikre alternativer til mange af receptpligtig medicin på markedet for at reducere høje kolesterolniveauer i mennesker. Som en plante derivat giver det et helt naturligt alternativ til kemisk muligheder.

Funktioner

Phytosteroler det væsentlige oprette en indre miljø i det menneskelige legeme der under stadig behandling af kolesterol, effektivt fjerner de fleste eller alle af overskydende gennem naturlige midler. Det hjælper kroppen med at gøre, hvad det var hensigten.

Typer

De mest almindelige former for phytosteroler er sitosterol og stigmasterol, campesterol brassicasterol. Disse former er lavet fra plantesteroler og plante stenols. Stenols er simpelthen hydrogenerede former af steroler.

Mindre bivirkninger

Der er ingen mindre almindelige bivirkninger, der har været fra ved hjælp af phytosteroler. Pakkere phytosteroler nødt til at liste store bivirkninger, men i modsætning til deres kemiske modparter i den farmaceutiske verden, der er ikke mindre ones.

Store bivirkninger

Mens der er store bivirkninger noteret på phytosteroler, der købes i helseforretninger, er de ekstremt sjældne. Disse bivirkninger omfatter alvorlige allergiske reaktioner, dvs udslæt, nældefeber, kløe, åndedrætsbesvær, trykken i brystet, og hævelse af mund, ansigt, læber eller tungen. Derudover omfatter andre børsnoterede bivirkninger organ hævelse og følelsesløshed eller prikken i huden.

Forebyggelse/løsning

Næsten alle af de bivirkninger, der er opført som "større" er lettet simpelthen ved at tage en over-the-counter medicin som Benadryl. Men, det anbefales af sundhed praktiserende læger at lægehjælp er søgt straks når oplever nogen af disse symptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com