Virker dvale kost?

03/12/2011 by admin

Virker dvale kost?

Far og søn hold Mike og Stuart McInnes, en farmaceut og en ernæringsekspert indført henholdsvis dvale kost i 2006. Dens kerne fokus er at spise honning før sengetid.

Funktioner

Den vigtigste funktion af dvale kost er kravet om at tage to tablespoonfuls af honning før du går i seng. Kosten også anbefaler en sund kostplan og giver foreslåede måltid planer. Derudover anbefaler dvale kost en ordning for modstand uddannelse.

Fordringer

Dvale kost hævder, at spise honning, før seng reducerer blodsukker og regulerer dit blod sukker niveauer før man skal sove, så opsving hormoner kan forbrænde fedt natten over. Det hævder også fructose fra honning brændstoffer hjernen.

Resultater

Bortset fra tilsætning af spise honning hver nat, dvale kosten foreslåede spise planer og uddannelse forslag er meget lig dem af andre sunde spise kost, så der er ingen reel måde at fortælle om det er honning eller sund kost og motion, der kan forårsage du mister vægt. Mens honning er en nærende mad, der indeholder betydelige mængder af vitaminer B1, B3, B5 og B6 og høje niveauer af L-tryptofan, spise sukker sent om natten kunne være upassende for diabetikere. Der er ingen videnskabelige beviser dvale kost virker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com