Blokerede & inficerede tårekanalen

02/07/2011 by admin

Blokerede & inficerede tårekanalen

Når en tårekanalen er blokeret, forhindrer det drænsystem omkring øjet i at fungere korrekt. Almindelige symptomer på en blokeret tårekanalen er et øje, der føler sig irriteret og vises vandig.

Årsager

Mens en blokeret tårekanalen er almindelig i nyfødte, sker det i voksne efter infektion, skader og irritationer. Tumorer kan også forårsage blokeret tåre kanaler.

Symptomer

Udover tåreflåd og irritation omfatter symptomer på en blokeret og smittede tårekanalen hævelse inde i hjørnet af øjet, decharge, blodige tårer og synsskarphed spørgsmål.

Behandling

Hvis infektionen er årsag til en blokeret tårekanalen, vil oftest antibiotika blive ordineret til at dræbe bakterier. Afhængigt af sværhedsgraden af blokeringen, kan kirurgi være nødvendig at rette problemet.

Komplikationer

Hvis dine tårer ikke flyder ordentligt, kan blokeringen forårsage vækst af virus, svamp eller flere bakterier. Dette kan medføre løbende øjeninfektioner.

Forebyggelse/løsning

Ifølge Mayo Clinic er der ingen måde at forhindre en blokeret tårekanalen. Dog bede lægehjælp hvis øjet er generer dig og hyppig håndvask kan stoppe infektioner.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com