Kost for Bipolar børn

02/06/2011 by admin

Hvis dit barn har bipolar lidelse, kan du være håb om kosten link der kan hjælpe med at reducere hendes symptomer. Selv om kost for bipolar lidelse ikke har undersøgt tilstrækkeligt til dato, er der flere kostvaner kan du prøve, der har arbejdet for nogle mennesker med bipolar lidelse.

Ketogenic kost

Mange børn med epilepsi har hjulpet med den ketogenic kost, en kost, der begynder med en 24-timers sult periode (normalt på et hospital) og fortsætter med en meget fedtrig kost. Nogle undersøgelser offentliggjort i "Medicinske hypoteser" har vist, at den samme kost vil forbedre symptomerne på bipolar børn. Denne diæt skal overvåges af medicinsk personale og bør følges nøje.

Den GI kost

Nogle fødevarer, såsom raffineret korn og sukker, er ekstremt hurtigt fordøjet af kroppen. Andre, tager såsom proteiner og fuldkorn, længere tid at blive fordøjet. Hurtigt fordøjet fødevarer kan føre til humørsvingninger, og nogle børn med bipolar lidelse oplever stærkere symptomer efter at have spist disse fødevarer. Det glykæmiske indeks (GI) viser en liste over fødevarer efter hvor hurtigt de er fordøjet af kroppen. Efter GI kost giver et barn til at spise det meste mad der fordøjes langsomt, fører til et mere stabilt humør.

Spise sundt

Spise sundt er i almindelighed sandsynligvis den bedste kost for bipolar børn. Spise en nærende kost vil begrænse antallet af sygdomme, og talrige sygdomme-- og de lægemidler, der ledsager dem--kan forværre bipolar symptomer. Det betyder, at hjælpe dit barn undgå junkfood og spise en varieret blanding af frugt, grøntsager og fuldkorn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com