Ernæring i kakaobønner

07/10/2010 by admin

Ernæring i kakaobønner

Kakao og cacao bønner er væsentlige kilder til en bred vifte af næringsstoffer, der kan mangle i din kost. Rå kakao bønner ligner kaffebønner, og de er normalt ristet og malet til et pulver til brug i chokolade. Desværre, denne proces fjerner nogle af de næringsstoffer, der forekommer i bønnerne. Forbruge rå kakao bønner for de største sundhedsmæssige fordele.

Antioxidanter

Kakaobønner er høj i antioxidanter. Mens disse stoffer ikke er helt forstået, forskere og ernæringseksperter bliver i stigende grad visse at de spiller en væsentlig rolle for at sikre din generelle sundhed. Under normal træning, molekyler i kroppen kaldet frie radikaler form. Disse molekyler kan er meget reaktive med andre og skade eller endog dræbe celler. En antioxidant er ethvert molekyle, der kan sikkert reagere med en fri radikal, dermed forhindre det i at skade raske celler.

Magnesium

Kakaobønner er fuld af magnesium, et mineral, der mangler i mange kostvaner. Magnesium spiller en afgørende rolle i dannelsen og funktionen af kroppens enzymer. Enzymer er ansvarlig for at fremme og regulere næsten hver kemisk reaktion, der sker i kroppen. Magnesium er en integrerende faktor i mere end 300 vigtige kemiske reaktioner. På grund af den store betydning af magnesium, kan en mangel forårsage en række sygdomme, herunder muskelsmerter, stivkrampe og forstoppelse.

Chrom

Chrom i rå kakao bønner er et vigtigt spormineral. Selvom chromium blev betragtet som giftig indtil 1957, forstå forskerne nu, at de menneskelige krop bruger dette metal at fordøje og regulere brugen af glukose, et naturligt forekommende sukker er en betydelig del af enhver kost. Uden den rette mængde krom, kan ikke insulin fungere korrekt. Mens kun nødvendig i små mængder i blodet (ca. 20 milliardtedele), er chrom ofte ikke findes i en biologisk nyttig form.

C-vitamin

Kakao bønner er en god kilde til Vitamin C. bort fra sin rolle i at hjælpe kroppens immunsystem, C-Vitamin kan også hjælpe kroppen beskæftige sig med frie radikaler. Frie radikaler er en skadelig biprodukt genereres, når musklerne arbejder hårdt. De er opløselige i en del af C-Vitamin og en gang fanget, kan blive filtreret fra kroppen af nyrerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com