Hvordan kvinder føler efter aborter?

06/24/2011 by admin

Hvordan kvinder føler efter aborter?

Fysiske følelser

Aborter er kirurgiske procedurer og bør behandles som sådan. Dette gælder uanset om det er en kemisk eller invasiv procedure. Du kan have kramper svarende til menstruation og der kan være kvalme. Blødning vil forekomme så godt. Livmoderhalsen og livmoderen vil føle ømme og hævede; væsker vil løbe ud under genoprettelsen.

Kroppen har brug at hvile, så tag det roligt. Tage fri fra arbejde eller skole, og ikke tage del i enhver anstrengende fysisk aktivitet i mindst 2 uger. I løbet af denne tid, er ikke seksuel aktivitet anbefalet.

Følelsesmæssige bivirkninger

Den følelsesmæssige opsving er altafgørende efter en abort. Der kan være sorg, skyld, skam eller vrede om proceduren. Støtte fra en kærlig, betroede ven eller familie medlem er afgørende straks efter. Ikke alene kan denne person være der for dig følelsesmæssigt, men hun kan også hjælpe med fysiske opgaver, der kan vise sig svært for tiden.

Ubalancer på grund af sidesten graviditet hormoner kan producere humørsvingninger, pludselige gråd og problemer med at koncentrere. Kroppen begynder at rette sig selv, men det kan tage alt fra 6 til 24 måneder til at føle sig normal igen. I denne periode, kan der også være depression. Svær depression kan være et tegn på PASS eller bogføre abort stress syndrom. Hvis der er mistanke om, at følelser er for intens eller smertefulde, søge øjeblikkelig hjælp fra den nærmeste skadestue eller mental sundhed facilitet.

Langsigtet faresignaler

Selv om fysisk aktivitet kan genoptages efter 2 uger, bør kvinder være bevidste om eventuelle komplikationer med proceduren. Tegn på problemer omfatter vedvarende kvalme, feber, blodpropper, tunge vævet decharge, abdominal abnormitet eller ændret bortskaffelse af affaldet. Hvis nogen anden disse tegn vises, straks kontakte en læge. Sige, at besøget er for en personlig sag, hvis det gør dig mere komfortabel.

De fleste aborter gå glat, og kvinder inddrive med evnen til at stadig få børn og være fuldt seksuel. Vær ikke bange for at stille spørgsmål, hvis noget er forvirrende eller skræmmende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com