Sådan Set Up en Balance skala

06/08/2010 by admin

Sådan Set Up en Balance skala

Balance skalaerne anvendes i klasseværelser, laboratorier og læger kontorer. De kan beregne vægten af objekter ved at bruge små vægte til at imødegå vægten af et objekt. Flytte korn og bolden poise til venstre eller højre vil modvirke balance vægt anvendes af objektet. Flytte korn og bolden poise et hak ad gangen indtil beam markøren er afbalanceret og point til nul indikatoren.

Instruktioner

• Finde en flad overflade for balance skala. Altid bruge en flad overflade for at veje objekter. Enhver vippes overflade vil kaste ned fra vægten og vil ikke give dig den korrekte vægt.

• Placer bolden og korn poise på nul. Dette vil nulstille vægten og nul ud af skalaen. Bolden poise måler gram i intervaller af 10. Korn poise bruges til mindre justeringer og foranstaltninger gram i intervaller af 1/10. Skubbe den poise lås, beliggende for enden af skala nær beam-markøren med din hånd til at låse korn poise på plads. Det sker kun når nulstilling af skalaen.

• Anbring strålen på basen, og sørg for bjælken bevæger sig frit. Skub enden af bjælken i sprækken på den bagerste ende af balance skala. Magneter i slot vil holde strålen på plads.

• Juster den nul justere poise til indikatoren for nul. Den nul justere poise nulstiller skala til at starte ved nul. Hvis den nul justering poise er lidt, vil vægten ikke være korrekt målt. Drej den nul justere poise i nærheden af balance pan til at opfylde det nul indikator på balance-skalaen. Dette gøres kun under opsætningen af balancen skala.

• Teste balance skala at se hvis det er indstillet korrekt. Placere en 10 gram vægt på skalaen. Skubbe bolden poise over et hak til de 10 mark. Observere skala at se hvis læser 10 gram. Hvis ikke, check nul justering poise at se, hvis skala læser nul med noget på den.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com