Den sikreste sukker erstatning

06/11/2011 by admin

Den sikreste sukker erstatning

Ifølge Mayo Clinic er"kunstige sødestoffer kemikalier eller naturlige forbindelser, der tilbyder sødme af sukker uden så mange kalorier." Men sidste usikkerhed har forårsaget dvælende bekymring over sikkerheden af disse produkter.

Typer

Food and Drug Administration (FDA) har godkendt flere lavt kalorieindhold erstatninger til brug i forskellige fødevarer. Disse omfatter aspartam, saccharin, acesulfam-K, neotame, tagatose, sucralose og polyoler.

Ekspert indsigt

Selvom FDA har godkendt kunstige sødestoffer, har det også etableret en acceptabel daglig indtagelse (ADI) for hver kunstigt sødestof. Det er usikkert at forbruge mere end ADI.

Advarsel

Aspartam er farligt for alle med sygdommen kendt som fenylketonuri eller PKU. Produkter, der indeholder dette sødemiddel er forpligtet til at give en advarsel på etiketten.

Identifikation

FDA godkendt stevia, en herbal sødestof, som et kosttilskud. Ifølge en 1997 FDA rapport af Luke R. Bucci vises produktet til lavere forhøjet blodtryk niveauer.

Overvejelser

Mens stevia synes at være den mest gavnlige for sukker erstatninger, er det vigtigt at bemærke, at mens sikker, ikke bør du overveje enhver sødestof til være nærende mad. Hvis disse produkter er blandet med hvidt mel eller mejeriprodukter, er det stadig muligt at indtage for meget sukker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com