Grinder sikkerhedscheckliste

06/17/2011 by admin

Grinder sikkerhedscheckliste

En mølle er en el-værktøj, der udretter opgaver såsom finish, polering og formning af metal eller træ stykker. Arbejdstagere i områder som metal fremstilling og skib bygge rutinemæssigt brug vinkelslibere, som er en uundværlig del af hele operationen. Nogle af de almindelige typer af vinkelslibere omfatter bench grinders, vinkel kværne, gear kværne og bælte vinkelslibere. Når du fungere en slibemaskine, Husk på nogle vigtige sikkerhedsforanstaltninger, der vil være gavnligt for dig og også kollegaer i nærheden.

Arbejdsområde

Nogle af kravene til en sikker arbejdsplads er god sigtbarhed, rigelig plads og en mangel på rod. Før du begynder at arbejde med en vinkelsliber, skal du sørge for at du har nok plads til at flytte værktøj og metal stykkerne efter behov. Holde børn væk fra arbejdsområdet på alle tidspunkter og holde en sikker afstand fra dine kollegaer. Aldrig arbejde i fugtige steder eller i naerheden af brændbare eller let antændelige materialer.

Sikkerhedsudstyr

Bære sikkerhedsbriller, en støvmaske, øre Halstørklæder, en hjelm og robuste støvler. Sikkerhedsbriller vil beskytte dit syn fra flyvende objekter, som kan forårsage alvorlig skade. En støvmaske forhindrer indånding af giftige støv og røg, der har været kendt for at forårsage kræft. Øre halstørklæder beskytte din hørelse fra den knald, og skridsikkert fodtøj giver dig bedre balance. Slid aldrig smykker, der kunne blive fanget mellem bevægelige dele af værktøjet. Dy langt hår og bære en hard hat over det.

Værktøj sikkerhed

Inspicere grinder grundigt før brug. Ser for brudt eller fejljusteret dele. Aldrig fungere en slibemaskine hvis det mangler en vagt eller dække. Kigge efter tegn på skader på den elektriske ledning og udføre nødvendige reparationer. Før du starter vinkelsliberen, Kontroller at nøgler eller skruenøgler er fjernet. Hvis du forlader disse dele på og starte vinkelsliberen, kan delene flyve ud og forårsage alvorlig skade.

Elektrisk sikkerhed

Bruge en GFCI (Ground fejl Circuit Interrupter) outlet forbindelse vinkelsliberen. Aldrig ændre grinder stikket på nogen måde. Undgå brug af forlængerledninger.

Brug sikkerhed

Brug vinkelsliberen til det tilsigtede formål kun. Undgå at bruge slibning hjul, der er uegnede til din model. Brug aldrig slidte eller beskadigede hjul. Læse de medfølgende anvisninger på forhånd. Hvis den slibeskiven sidder løst eller vibrerer, ikke brug den. Køre vinkelsliberen for et par minutter før at indføre metal stykke. Holde dine hænder og andre dele af kroppen, en sikker afstand fra vinkelsliberen. Du skal have et klart overblik over værktøjet og arbejdsemnet. Brug en skruestik eller klemme til at holde arbejdsemnet, hvis nødvendigt. Opretholde et fast greb på metal stykke på alle tidspunkter. Aldrig tvinge arbejdsemnet, fordi det kunne rebound. Undgå at røre ved metal umiddelbart efter operationen, fordi det vil være meget varmt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com