Hvordan til at bekæmpe gulsot hos nyfødt

05/29/2010 by admin

Gulsot er en meget almindelig tilstand, der påvirker nyfødte. Det er ikke farlige i de fleste tilfælde, som det er blot en reaktion på for meget pigment, eller bilirubin i kroppen. De overskydende beløb af pigment forårsager en alarmerende gul skær til dit barns hud; men aldrig bange, da der er måder at du kan kæmpe gulsot, sikkert og effektivt.

Instruktioner

• Give din nyfødte krop til at bekæmpe gulsot ved at holde ham i en godt oplyst område til 15 minutter mindst to gange om dagen. Sollys naturligt aids kroppen i nedbrydning af bilirubin, således at leveren kan lettere behandle det. Ofte bare udsættelse for sollys er nok til at fjerne gulfarvning hud.

• Tale med din læge om særlige solen lamper eller lysbehandling lamper, hvis det viser sig vanskeligt at udsætte dit barn for sollys, eller hvis to sessioner af solen ikke synes at kunne hjælpe. Med særlig overvågning og rådgivning fra din læge, tilsætning af disse lamper til dit hjem kan i høj grad bidrage til behandling af gulsot.

• Bryst feed dit barn, hvis det overhovedet er muligt, som din mælk indeholder vitale næringsstoffer at din nyfødte kroppen ikke kun skal kæmpe gulsot men at vokse stærke og sunde.

• Overveje særlige formler, der kan supplere regelmæssig fodring og amning som er specielt designet til at hjælpe med at bekæmpe gulsot. Før skifte eller supplere formler, er det en god idé at tale med en amning konsulent eller din børnelæge om alle særlige fodring muligheder.

Tips & advarsler

  • De fleste tilfælde af nyfødte gulsot behov kun denne enkle behandling; i sjældne tilfælde kan gulsot begynder at påvirke barnets immunforsvar. Hvis gulsot ikke forbedres betydeligt i fem til syv dage, eller barnet viser andre symptomer på sygdom, se en læge så hurtigt som muligt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com