Hvad er Aroma Massage?

01/13/2011 by admin

Hvad er Aroma Massage?

Aromaterapi er kunsten at healing med æteriske olier. Disse essenser er blevet udvundet fra planter og har forskellige terapeutiske egenskaber. Massage er blot en af de mange måder at bruge aromaterapi. Ved at blande forskellige olier sammen, kan du oprette en perfekt blanding til dine behov.

Fordele

Aromaterapimassage fremmer generelle velvære og kan også bruges som et værktøj til afslapning og afstresning. En anden fordel er, at aroma massage kan bruges til helbredende formål. Mens en professionel massør kan give de mest grundige tjenester, er der et par massageteknikker, der er nemt lært for den ekstra fordel af at være i stand til at udføre aroma massage i dit eget hjem til en ægtefælle eller elskede.

Æteriske olier

Æteriske olier anvendes i aromaterapimassage og er udvalgt efter den tilsigtede virkning af massage. Dufte som lavendel og kamille er beroligende og genopleve stress, mens citrus dufte energigivende. Pebermynte æterisk olie er almindeligt anvendt i smertelindring og er en anden olie med en energigivende effekt.

Carrier olier

Blending massageolie indebærer at vælge en passende æterisk olie og en passende luftfartsselskab olie til at fortynde det i. At vælge en type af luftfartsselskab olie afhænger af typen af massage, der udføres. Sød mandel olie er velegnet til alle hudtyper og kan hjælpe med at lindre kløe, ømhed og tørhed. Aloe vera olie er en anden olie, der er velegnet til alle hudtyper og er også beroligende. Avocado olie er tykt og fugtgivende, hvilket gør det vidunderligt for ansigts massage eller blandet med lysere olier til kropsmassage.

Typer

Aroma massage kan udføres på næsten enhver del af kroppen, herunder ansigt, fødder, kalve og tilbage. Ansigts massage hjælper til at lindre hovedpine og forbedre teint. Massere andre dele af kroppen, især ryg og fødder, er også en effektiv måde at lindre kroniske smerter. Aromaterapimassage kan bruges på nogen del af kroppen som en måde at fremme afspænding og lindre stress.

Advarsler

Undgå øjne, mund og næse, når du udfører en ansigtsmassage. Gravide kvinder bør anvende forsigtighed, som nogle æteriske olier som lavendel, ikke er sikkert for udviklingen af fostre. Vær opmærksom på at nogle æteriske olier påvirke mennesker på forskellige måder, så brug din bedste dom hvis en aromaterapi blanding ikke virker for dig, eller hvis det er at have en negativ virkning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com