Diatoméjord bivirkninger

01/13/2011 by admin

Diatoméjord bivirkninger

Diatoméjord er et organisk stof, der stammer fra resterne af forstenede skaller. Det kan bruges i haven, eller som mel eller pulver i dyr og mennesker af forskellige helbredsmæssige årsager. Diatoméjord anses normalt ikke giftige, men kan forårsage åndedrætsbesvær, indånding.

Haven brug

Diatoméjord anvendes ofte i haven. Det kan bruges til at forhindre snegle og andre soft-rørige skabninger fra angribe og spise planter af udtørring deres bløde organer. Rørende de pulverformige mineral synes ikke at forårsage problemer eller bivirkninger hos mennesker.

Fødevaregodkendt

Mineralet er ofte pulveriseret i en mel og anvendes til forskellige sundhedsmæssige årsager lige fra regulering af tarm bevægelser til at øge energi. Mel synes ikke at forårsage nogen uønskede bivirkninger når det tages internt.

Mulig fare

Diatoméjord, selv frembyder ingen problemer. Det er silica at det består af, kan føre til åndedrætsbesvær, hvis det inhaleres over en lang periode.

Langvarig udsættelse

Langvarig udsættelse for silicastøv i diatoméjord kan medføre åndedrætsbesvær som silikose og pneumoconiose, som er degenerative luftvejssygdomme, ifølge en artikel i tidsskrift for miljø og arbejdsmedicin.

Økologisk Dewormer

Den pulveriserede mineral bruges ofte som en økologisk dewormer for kæledyr uden negative bivirkninger. Det kan også være gnides på hunden eller kattens pels til at forhindre en investation af lus og flåter. Bortset fra nogle tørhed synes diatoméjord at påføre dyrene uden problemer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com