God strækninger skal gøre, når vågne op

01/15/2011 by admin

God strækninger skal gøre, når vågne op

Medmindre du kaste og tænder mens sovende eller søvn gåtur, du kroppen kan have været i kun én eller to positioner i det meste af natten. Liggende i en stilling i længere tid kan forårsage stive muskler og led. Overforbrug af dine muskler i løbet af de foregående 24 til 48 timer kan også forårsage stivhed, som sinker dig og gøre du føler dig træt hele dagen lang. Udspænding i morgen er en effektiv måde at hjælpe med at lindre stive muskler og led.

Fordele

Strækker sig om morgenen kan hjælpe løsne stive leddene og få blodet flyder til stramme muskler, samt forbedre fleksibilitet, så du starter dagen med mindre risiko for skade fra en stamme eller en forstuvning. Når du strække dine muskler, øge du blodgennemstrømningen til dine led og din muskler, hvilket resulterer i større vifte af bevægelse. Stretching hjælper også til at styrke musklerne for bedre kropsholdning og balance. Morgen strækninger også bidrage til at gøre dig føle sig mere energisk.

Warm-Up

En varm-up før stretching er nødvendige for at hjælpe med at forberede din stive muskler og led, som er tilbøjelige til at skade fra manglende blodgennemstrømning. Hvis din kropstemperatur er allerede forhøjet fra at være puttede under et tæppe, kan din fysiskeogpsykisketilstand består af lette øvelser, for eksempel, marcherer i sted eller sprællemænd. Når din puls er lidt forhøjet, vil du være klar til at strække.

Strækker sig

Når du warm-up, du kan ligge på sengen eller på gulvet for at gøre nogle liggende forstrækning strækker. Ræk din venstre ben og bøj din højre knæ mod brystet. Interlock fingre på bagsiden af dit højre ben og forsigtigt trække det tættere på dit bryst. Holde dine skuldre, hoved og øverste del af ryggen flad. Trække dit ben, indtil du føler musklen i benet begynder at strække. Holder i op til 20 sekunder og derefter slappe af og strække din venstre forstrækning.

I hip strækninger, ligge på ryggen og bøj knæene. Krydse din højre fod over venstre benet nær det venstre knæ. Grib din højre knæ med din venstre hånd, og træk det forsigtigt mod din venstre skulder. Gentag på anden siden.

Få på dine hænder og knæ på gulvet til at strække ryggen. Kat/camel indebærer afrunding ryggen mod loftet og derefter at magnetisek ryggen mod gulvet. Gør fem til otte gentagelser for et godt stræk.

Stretching sikkerhed

Øve motion sikkerhed vil hjælpe dig forhindre en smertefuld muskel eller fælles skade. Flyt langsomt når stretching og undgå spjætter eller hoppende bevægelser. En sikker strækning skal gøre dine muskler og led føler dig afslappet og varm. Hold hver strækning for ikke mere end 20-30 sekunder og slappe af mellem strækninger. Hvis du føler smerte, stoppe stretching. Hold ikke din ånde. Ånder ud under stræk og ånde perioden afslapning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com